DŽEKPOTOM DO MEGA DOBITKA - Igrajući Buffalo Power Megaways J.R. osvojio 1.700.000 DINARA!
Foto: Promo

DŽEKPOTOM DO MEGA DOBITKA - Igrajući Buffalo Power Megaways J.R. osvojio 1.700.000 DINARA!

Hold'em Poker -

Meridian je svedočio još jednom fantastičnom dobitku! Buffalo Power Megaways slot je doneo mladom J.R. milionsku cifru o kojoj će se dugo pričati!

Meridian još jednom potvrđuje poziciju kuće MILIONERA! O tome svedoči još jedan u nizu milionskih dobitaka koji su delo sjajnih slot igrača!

Mladi J.R. je išao do fantastične cifre igrajući jedan od najpopularnijih slotova Buffalo Power Megaways! Trenutak inspiracije u kombinaciji sa faktorom sreće doneo je ovom igraču 1.700.000 DINARA!

Sve što je vama potrebno da biste osvojili cifru iz snova jeste malo sreće i aktivan korisnički nalog.

REGISTRUJ SE I PREUZMI POKLON!

Ukoliko ne posedujete aktivan nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios. Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog - spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Novajlije, tokom jula vas očekuje još jedno iznenađenje!

Svi novoregistrovani igrači moći će da se takmiče na slotovima provajdera Expanse Studios. Podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu, postanite šampion i osvojite Playstation 5!

Ali, ni to nije sve! Nagrade ne osvaja samo pobednik, već će igrači koji se nađu od 2. do 5. mesta na rang listi osvojiti POKLON SPINOVE!

Kako je zadovoljni igrač Meridiana stigao do neodoljive cifre?

Sve je počelo kada je posle nekoliko minuta igre J.R. aktivirao besplatne spinove. Džokeri sa množiocem su se namnožili kolonama zajedno sa simbolima medveda. Povezano je nekoliko dobitnih kombinacija koje su donele ovom igraču preko 100.000 DINARA!

Savršen kapital za nastavak avanture!

Nakon toga, J.R. je povećao svoje uloge i nedugo zatim je uspeo da aktivira DŽEKPOT BONUS igru!

Šest simbola zlatnih bizona se pojavilo na kolonama i donelo mu dodatnih 1.600.000 DINARA!

J.R. je rezervisao isplatu u vrednosti od 1.700.000 DINARA i završio svoju srećnu avanturu!

Zabavite se i vi, ekskluzivno u Meridianu i osvojite vreli dobitak ovog leta!

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track