Uživaš u kartaškim igrama? Imamo pravu stvar za tebe! Zabavi se uz SUMMER POKER FEST!
Foto: Promo

Uživaš u kartaškim igrama? Imamo pravu stvar za tebe! Zabavi se uz SUMMER POKER FEST!

Hold'em Poker -

Postani deo najveće poker avanture ovog leta! Osvoji deo MILIONSKOG NAGRADNOG FONDA uz Summer Poker Fest!

Za sve ljubitelje pokera ovog leta smo spremili sjajno iznenađenje! Potrebno je samo da posetite Meridian, ulogujete se na svoj korisničk nalog i veličanstvena zabava može da počne!

Summer Poker Fest vam donosi nagradni fond vredan neodoljivih MILION EVRA! Sve do 29. jula održavaju se kvalifikacije, dok ćete nakon toga moći da pristupite MAIN EVENTU koji će trajati sve do 8. avgusta!

Preuzmite besplatnu ulaznicu za turnir i uživajte u okršajima sa najboljim poker igračima.

REGISTRUJ SE I PREUZMI POKLON!

Ukoliko ne posedujete aktivan nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios. Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog - spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Novajlije, tokom jula vas očekuje još jedno iznenađenje!

Svi novoregistrovani igrači moći će da se takmiče na slotovima provajdera Expanse Studios. Podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu, postanite šampion i osvojite Playstation 5!

Ali, ni to nije sve! Nagrade ne osvaja samo pobednik, već će igrači koji se nađu od 2. do 5. mesta na rang listi osvojiti POKLON SPINOVE!

Preuzmi besplatnu ulaznicu za SUMMER POKER FEST!

Sve što vam je potrebno da biste došli do ulaznice za letnji festival pokera, jeste da ispunite misiju! Nakon toga možete uživati u poker obračunu sa igračima širom sveta.

INSTALIRAJ MERIDIAN POKER APLIKACIJU!!!

Za još bolji ugođaj instalirajte Meridian Poker aplikaciju koja donosi niz dodatnih funkcija! Uživajte u čarima Texas Hold’e Pokera, isprobajte brze igre i učestvujte na twister turnirima!

Preumite svoju dozu adrenalina uz najpopularniji poker u univerzumu!

Meridian je i ovog leta mesto vrhunske zabave.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track