Holivudske zvezde koje su slučajno postale poznate: Hulk bio basista, Pamela reklamirala pivo...

Pogledajte

Holivudske zvezde koje su slučajno postale poznate: Hulk bio basista, Pamela reklamirala pivo...

Pop kultura -
Mnogi od ovih glumaca danas ne bi bili toliko ultra popularni, da im se nisu desile slučajnosti koje su ih uvele u svet šou-biznisa. Pogledajte koje svetske face su to slučajno postale

Kada oni glume u nekom filmu, jednostavno znate da je, ako ništa drugo, onda globalno popularan film. Mnogi od njih danas ne bi bili toliko ultra popularni, da im se nisu desile slučajnosti koje su ih uvele u svet šou-biznisa. Pogledajte koje svetske face su to slučajno postale.

Hulk Hogan je bio basista u andergraund bendu u Tampa Beju. Jednom prilikom, primetilo ga je nekoliko rvača, koji su došli na svirku. Dali su mu predlog da krene sa treninzima. Na trening su ljudi iz sveta filma, u potrazi za rvačem i eto Hulka pred kamerama!

Stiven Sigal

Stiven Sigal i Majkl Ovic išli su na časove aikida. Majkl je inače bio "lovac na talente". Predložio je Sigalu da ga ubaci u filmsku industriju. I tako i bi... Ipak, Sigala i danas smatraju najneharizmatičnijim glumcem.

Pamela Anderson

Nakon što se pojavila na jednoj fudbalskoj utakmici, na kojoj je bila veoma zapažena, jedan pivski brend ju je angažovao za reklamu. Potom je usledilo slikanje za "Plejboj" magazin... Dalje znate i sami.

Mel Gibson

Melu Gibsonu je uloga u kultnom "Med Meksu" ponuđena nakon tuče u jednom baru. Tvorci filma su mu ponudili da glumi jednu sporednu ulogu, jer su im se dopale modrice koje je imao na licu, a koje je zadobio u tuči veče pre. Dobio je glavnu ulogu!

Nakon što ju je jedan fotograf angažovao da se slika za naslovnu stranu magazina "Yank", posavetovao ju je da svoje lice iskoristi u filmskoj industriji. Potom joj je pomogao da se probije dalje. Osim na filmu, Merlin je bila poznata i kao ljubavnica mnogih uticajnih ljudi.

Džoni Dep je želeo da bude rok zvezda od "kada se rodio", odnosno od kada mu je mama u ranom detinjstvu poklonila gitaru. Potom je slučajno upoznao Nikolasa Kejdža koji ga je uveo u svet filma. Prva audicija na kojoj je Džoni je bio je za ulogu domara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track