NOVI IZGLED LUNE OSTAVLJA BEZ DAHA: Zbog OVE OBJAVE Instagram se usijao - fanovi oduševljeni! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

NOVI IZGLED LUNE OSTAVLJA BEZ DAHA: Zbog OVE OBJAVE Instagram se usijao - fanovi oduševljeni! (FOTO)

Igraj za Katar -

Zanosna plavuša oduševila fanove!

Već danima se u medijima provlači da je Luna Đogani izvršila određene korekcije na svom licu. Istina je da je pobednica “Zadruge 2” svoje fanove na društvenim mrežama obavestila da je uradila botoks, a nakon intervecije jedno je sigurno – mlada mama blista još više!

Luna Đogani
foto: Printscreen

Nema sumnja da se Luna oseća bolje nego ikada, što svedoči i poslednja objava na društvenoj mreži Instagram, a koja je posebno oduševila sve njene pratioce.

Luna Đogani
foto: Promo

Seksi crvena top majicu, uz “messy hair” i zavodnički pogled upotpunili su objavu koja svim Luninim fanovima donosi i poseban poklon!

Naime, Luna je već duže vreme partner sportske kladionice Meridian, te u saradnji sa istom svim budući korisnicima poklanja specijalan bonus – 2.000 RSD za online klađenje i 200 besplatnih spinova.

- Od danas svako od vas može uzeti 2.000 dinara i 200 spinova za čas! Potrebno je samo da se registrujete na Meridianovom sajtu uz promo kod "Luna" i odmah ćete dobiti – napisala je Luna u opisu svoje objave.

!!! IGRAJ ZA KATAR !!!

- OSVOJI PUTOVANJE NA SVETSKO PRVENSTVO -

Sve što treba da uradiš jeste da učestvuješ u dnevnim promocijama, skupljaš poene i možda baš ti otputuješ sa Meridianom u Katar na Mundijal!

Izvlačenja dobitnika biće svakog meseca, pa je i tvoja šansa da osvojiš kartu za Katar nikad veća!

BONUS VIDEO: IGRAJ ZA KATAR - MERIDIAN DODELIO PETU KARTU ZA SVETSKO!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track