ZABAVA ZA CEO REGION: Počinje nikad jača ABA liga – startuj sezonu uz najveće kvote i vrhunski bonus!
Foto: Beta/Dragan Stjepanović

ZABAVA ZA CEO REGION: Počinje nikad jača ABA liga – startuj sezonu uz najveće kvote i vrhunski bonus!

Igraj za Katar -

Regionalno košarkaško takmičenje se vraća na velika vrata, uz fantastičnu ponudu u Meridianu!

ABA liga se vraća i to na velika vrata!

Ovog vikenda očekuje nas početak nove sezone, a u njoj - mnogo novih lica, kao i novih timova. Plasman, odnosno povratak u elitno regionalno takmičenje ostvarile su ekipe MZT Skoplja i Zadra, pa je ove godine zagarantovano mnogo uzbuđenja.

Ono što je posebno zanimljivo jeste što je čak četiri tima promenilo trenera, a među njima je i jedan od glavnih kandidata za trofej i branilac titule - Crvena zvezda. Na mesto Dejana Radonjića stigao je Vladimir Jovanović, dok je njegov imenjak seo na klupu Budućnosti i zamenio Aleksandra Džikića.

Kako će se snaći i da li su prava rešenja - ostaje da vidimo, a nikako ne smemo zaboraviti Partizan, koji je takođe doveo nekolicinu kvalitetnih pojačanja, a na klupi je ostao najtrofejniji evropski stručnjak - Željko Obradović.

Svima je jasno - čeka nas jedna od najuzbudljivijih sezona u ABA ligi, a na sajtu meridianbet.rs čeka vas fantastična ponuda i najveće kvote na planeti!

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Tako već sada možete prognozirati šampiona regionalnog takmičenja, a sudeći prema kvotama - najveći favoriti su Partizan i Crvena zvezda.

KVOTE ZA OSVAJAČE ABA LIGE:

Partizan - kvota 1.75

Crvena zvezda - kvota 2.15

Cedevita Olimpija - kvota 6.00

Budućnost - kvota 8.00

Kompletnu ponudu pogledajte OVDE.

Naravno, u igri su i Igokea, Mornar, FMP Meridian koji je prethodne sezone bio najprijatnije iznenađenje, Mega... Ali, svima je jasno ko će voditi glavnu reč u borbi za trofej i plasman u Evroligu.

Dakle, pre nego što nova sezona startuje - registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite fantastičan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD i 200 SPINOVA, a onda se uživajte u čarima košarke i NAJVEĆIH KVOTA NA PLANETI!

Meridian
foto: Promo

NAJVEĆA PONUDA IGARA - POENI IGRAČA

U Meridianu imaš priliku da odigraš i kombinuješ igre "Poeni igrača" na svim najvećim ligama na svetu.

Pored NBA i Evrolige, u ponudi su poeni igrača i za: Evrokup, FIBA Ligu šampiona, špansku ACB Ligu, italijansku Serie A ligu, ABA Ligu, australijsku NBL ligu, francusku LNB ligu, nemačku BBL ligu, rusku VTB ligu...

Ostanite uz Meridian - vreme je za košarku!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track