IVANOVIĆ O ŽELJKOVOJ IMITACIJI ACA LUKASA: On je tebe imitirao, sad ste jedan jedan!

Tvoje lice zvuči poznato

IVANOVIĆ O ŽELJKOVOJ IMITACIJI ACA LUKASA: On je tebe imitirao, sad ste jedan jedan!

Pop kultura -
Željko Šašić uleteo je u kožu Aca Lukasa pevajući Jesi li to ti i oduševio publiku

Željko Šašić je u četvrtoj epizodi Tvoje lice zvuči poznato imao zadatak da imitra Acu Lukasa, svog nekadašnjeg prijatelja i sadanjeg supruga njegove bivše žene Sonje.

Željko Šašić uleteo je u kožu Aca Lukasa pevajući "Jesi li to ti". Već kod prvih taktova Željko je digao publiku na noge. Sve je bilo kao kod Lukasa, od fizičkog izgleda, glasa, stava i gestikulacije. Žiri je bio zatečen, Savo je prokomentarisao da je skinuo svaki pokret.

"Ovo je moj fah, narodna muzika. Ako neko od ovog izvede bolje, tražite šta hoćete. Da ne znamo da je ovo Željko Šašić, ja ne znam, frapantno", bio je oduševljen je Savo.

"Hvala brate", rekao je Ivan, imitirajući kao da nešto ušmrkuje. "I on je tebe imitirao, sad ste jedan jedan. Bravo majstore", rekao je Ivan.

"Ja samo mogu da kažem, Željko ovo si odvalio", rekla je Marija. "Željko, ovo je bilo genijalno. Do sada nisi pokazao gumačke sposobnosti", rekla je Katarina. "Do sada zadaci nisu bili ispirativni. Posle ovoga Aca Lukas napuniće dve Marakane", rekao je Željko.

http://www.youtube.com/watch?v=kTJE2jy9oZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track