VESIĆ: Lažima o Branku Kockici Đilas pokazao da ne preza ni od zloupotrebe dece za svoje prljave političke ciljeve
Foto: Zorana Jevtić

odgovor na optužbe

VESIĆ: Lažima o Branku Kockici Đilas pokazao da ne preza ni od zloupotrebe dece za svoje prljave političke ciljeve

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Dragan Djilas je lažima koje je izrekao da bi diskreditovao Branka Kockicu pokazao da ne preza ni od zloupotrebe dece za svoje prljave političke ciljeve, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

foto: Marina Lopičić

"Branko Kockica poklanja deci Vračara besplatne predstave za vreme zimskog raspusta. To je divan gest dobrog cčcoveka koji je ceo život posvetio deci. Jasno nam je da Djilas ne razume da neko nešto poklanja pa čak ni deci, jer je on naučio samo da otima", rekao je Vesić Tanjugu.

On je istakao odao da je potpuna laž da se na besplatnim predstavama za decu obraća bilo ko iz Srpske napredne stranke ili opštine Vračar.

Šireći ovakve laži, Djilas želi da spreči beogradsku decu da besplatno gledaju predstave i sramota je da se na ovaj način obračunava sa Brankom Kockicom samo zato što nije njegov politički istomišljenik, doado je Vesić.

foto: Zorana Jevtić

"Da je Djilasu zaista stalo do dece ne bi kao bivši gradonačelnik oteo deo Pionirskog grada i objekat za smeštaj dece i omladine i pretvorio ga u Kuću Velikog brata gde je njegova kompanija 'Emotion' zarađivala milione evra. Da je želeo da dobro deci ne bi u njegovo vreme roditelji plaćali vrtić 9.700 dinara mesečno dok danas plaćaju manje od 5.600 dinara. Tako je Djilas brinuo o beogradskoj deci", napomenuo je gradski menadžer i dodao: "Kockica je ceo život posvetio deci, za razliku od Djilasa koji je usmeren samo na manipulaciju, zloupotrebu i lični marketing. Zato treba da ga je sramota za laž koju je izrekao kao i zloupotrebljavanje dece u političke svrhe".

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PREDSEDNIK EVROPSKE KOMISIJE JASAN! Evo kada će Srbija i Crna Gora ući u EU!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track