Najnovije vesti

DESPOTOVIĆ (LDP): Želimo da  podstaknemo preduzetnički duh kroz obrazovanje
Foto: Fonet/Medija centar Beograd

izbori u beogradu

DESPOTOVIĆ (LDP): Želimo da podstaknemo preduzetnički duh kroz obrazovanje

Izbori 2018.

Kandidat za odbornika na beogradskim izborima Ivan Despotović poručio je da nova lica Liberalno-demokratske partije žele da promene način na koji grad tretira preduzetnike i inovatore, te da niko bolje od Beograda ne može da ih poveže.

 

"Želimo da pomognemo mladim ljudima, da podstaknemo inovativni i preduzetnički duh kroz obrazovanje. Hoćemo da pomognemo start-apovima i preduzetnicima kroz otvaranje različitih biznis inkubatora koji će sa njima raditi", poručio je Despotović.

 

Prema njegovim rečima, ne postoji niko ko bi mogao bolje da poveže preduzetnike i inostrane investitore od Beograda i to mora da bude uloga grada. Dodao je da će takav pristup povećati zaposlenost i stvoriti prostor za ideju da najbolji u ovom gradu moraju dobiti podršku.

On je istakako da grad mora da bude otvoren i da čuje ideje preduzetnika, te da te ideje kroz različite programe podrži.

 

"Nema potrebe da velike svetske kompanije rešavaju probleme u Beogradu, kada najbolja rešenja za to imaju kreativni mladi ljudi koji ovde žive i te probleme najbolje poznaju. Mi ne smemo da propustimo neki srpski Skajp zato što smo bili neodgovorni, već da pružimo priliku ljudima da ostanu ovde i ostvare se u svom gradu", poručio je Despotović a saopšteno iz LDP-a.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Fonet/Medija centar Beograd