(VIDEO) ŠTA BRE IMAŠ PRAVO, ŠTA JE BILO BRE? Divlji taksista nasrnuo na kandidata za gradonačelnika Marka Bastaća
Foto: YT Printscreen

incident na dorćolu

(VIDEO) ŠTA BRE IMAŠ PRAVO, ŠTA JE BILO BRE? Divlji taksista nasrnuo na kandidata za gradonačelnika Marka Bastaća

Izbori 2018. -

Predsednik opštine Stari grad i kandidat za gradskog odbornika na listi "Šta radite bre" Marko Bastać doživeo je incident kada je, u sklopu svoje predizborne kampanje, pokušao da ukaže na problem nelegalnih taksista u Beogradu.

Naime, Bastać je zajedno sa kamermanom izašao na ulice Beograda u potrazi za divljim taksistima. Nešto posle ponoći pronašao je nelegalno vozilo kako neometano stoji na uglu Skadarske i ulice Cara Dušana.

Kako je naveo u snimku nelegalno vozilo bilo je lako prepoznati, upravo po tablicama na kojima je umesto oznake TX namenjene automobilima koje voze registrovani taksisti stajala oznaka VR, jedna od onih koje se koriste za obeležavanje vozila građana.

To je, kako Bastać navodi, jasan pokazatelj da komunalne službe i policija ne rade posao na pravi način.

Ova Bastaćeva noćna avantura bi se verovatno završila na ovoj konstataciji da se u jednom trenutku nije pojavio vlasnik spornog vozila i uz povike "Šta je bilo?" prišao da se obračuna sa kandidatima liste "Šta radite bre".

Uzviknuo je "Što slikaš brate" i krenuo prema kamermanu u nameri da mu otme opremu za snimanje. Nakon što je dobio odgovor da "ima pravo da slika" taksista je počeo da ga juri i viče "Šta imaš pravo, dođi ovamo bre", pokušavajući da mu uzme kameru.

Snimatelj je ipak uspeo da umakne i pozove policiju, nakon čega se taksista udaljio...

POGLEDAJTE CEO INCIDENT

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) BAHATI VOZAČ BLOKIRAO GRADSKI SAOBRAĆAJ.Putnici iz trole ga molili da se pomeri on odbijao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track