Najnovije vesti

GIK PROGLASIO JOŠ 4 LISTE: Zaključen deo biračkog spiska
Foto: Beoinfo

beogradski izbori

GIK PROGLASIO JOŠ 4 LISTE: Zaključen deo biračkog spiska

Izbori 2018.
21:38h

BEOGRAD - Gradska izborna komisija (GIK) je danas proglasila još četiri izborne liste i zaključila deo Jedinstvenog biračkog spiska za područje grada Beograd.

Kako se navodi u saopštenju, GIK je proglasio izbornu listu broj 17, pod nazivom "Republikanska stranka - Republikánus párt - Nikola Sandulović", izbornu listu broj 18, pod nazivom "Jedinstvena stranka pravde (JSP) - Jekhutno Chidimos Čaćimasko (JĆČ), izbornu listu broj 19, pod nazivom "Za Beograd - Beogondola - Saobraćaj, urbanizam, turizam - Nova rešenja, konkretni projekti - Jovan Ranđelović", kao i izbornu listu broj 20, pod nazivom "Nijedan od ponuđenih odgovora".

Prethodno je proglašeno 16 izbornih lista, tako da broj proglašenih lista iznosi 20.

GIK je usvojio i rešenja o ispunjenju uslova za određivanje predstavnika u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora izbornih lista broj 17, 18 i 20.

U saopštenju se napominje da je GIK na istoj sednici zaključio i deo Jedinstvenog biračkog spiska za područje grada Beograd.

Utvrđeno je da je upisano ukupno 1.606.693 birača, kao i broj birača na svakom biračkom mestu za područje grada Beograd.

Ta odluka biće objavljena u Službenom listu Grada Beograda, dodaje se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug Foto: Beoinfo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) "MOŽETE SAMO DA SANJATE DA SRBIJA PRIZNA KOSOVO!"

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja