Najnovije vesti

PATKOMOBIL: Članovi Ne davimo Beograd kružilili oko fontane na Slaviji u automobilu u obliku patke
Foto: FoNet/Beoinfo

provozali se

PATKOMOBIL: Članovi Ne davimo Beograd kružilili oko fontane na Slaviji u automobilu u obliku patke

Izbori 2018.

BEOGRAD - Nosilac liste Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" Ksenija Radovanović i prvi na izbornoj listi Dobrica Veselinović danas su u okviru predizborne kampanje za beogradske izbore premijerno provozali automobil u obliku patke - "Patkomobilom" po Trgu Slavija.

"Ovaj specijalno modifikovan 'reno 4 GTL' predstavlja poslednji krik tehnike i sva je prilika da će lansirati Inicijativu 'Ne da(vi)mo Beograd' u Gradsku skupštinu", naveli su u saopštenju.

Po njihovim rečima, gradjani su "ovacijama i mahanjem" pozdravili "Patkomobil" koji je kružio petnaestak minuta oko Trga Slavija.

"Gradjanima koji su do tada pognutih glava gledali u svetleću fontanu na koju su naši gradski čelnici 'spucali' skoro dva miliona evra, koji su preskačući već polomljene ploče još uvek nedovršenog platoa i prelazeći ulicu na besmisleno dalekim i nepristupačnim pešačkim prelazima, pokušavali da dodju do stajališta javnog prevoza, pojava 'Patkomobila' vratila je na lica osmehe i veru da Beograd zaslužuje bolje od Siniše Malog i Gorana Vesića", navela je Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd".

(Kurir.rs/Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: SRBIJI PRETI MASOVNO TROVANJE CIJANIDOM, UPOZORAVAJU STRUČNJACI!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja