POZNATI PODRŽALI LISTU NAPREDNJAKA: Danilo Ikodinović, Boban Marjanović i Jelena Janković stali uz SNS!
Foto: Printscreen

FINIŠ KAMPANJE

POZNATI PODRŽALI LISTU NAPREDNJAKA: Danilo Ikodinović, Boban Marjanović i Jelena Janković stali uz SNS!

Izbori 2018. -

Listu koja nosi Vučićevo ime javno podržalo 1.158 poznatih, među kojima je i nekoliko velikih iznenađenja

Listu kandidata na beogradskim izborima „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd“ podržalo je svojim potpisima 1.158 javnih ličnosti iz svih oblasti društvenog života. Osim brojnih profesora, doktora i akademika, svoju podršku listi SNS dali su i sportisti, umetnici i estradne zvezde.

Najveća iznenađenja među potpisnicima svakako su vaterpolisti Denis Šefik, Danilo Ikodinović, teniseri Jelena Janković i Ilija Bozoljac, te NBA zvezda Bobi Marjanović, koji se do sada nisu javno politički određivali. Na listi se nalaze i sportska imena poput Miroslava Mute Nikolića, Dragana Džajića, Vladimira Petrovića Pižona, Pavla Komnenovića.

foto: Printscreen

Svoju podršku naprednjacima dali su i glumci Lazar Ristovski, Slobodan Ćustić, Tihomir Arsić, Lidija Vukićević, Radmila Živković i Dejan Lutkić.

Svoj potpis za podršku listi koja nosi ime Aleksandra Vučića stavili su i umetnici Jovan Kolundžija, Konstantin Kostjukov, Oliver Njego, Milan Cile Marinković, kao i profesori univerziteta Branko Kovačević, Radan Džodić, Dragan Simeunović, Moma Jakovljević i Žika Bujuklić.

Među zvučnim imenima izdvojili su se i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, Mira Škorić, Nada Topčagić, Snežana Đurišić, pevači Aca Lukas, Željko Samardžić, Milan Topalović Topalko, Šaban Šaulić, ali i sportski komentator Zvonko Mihajlovski, voditelji Mirko Alvirović, Ognjen Amidžić i Dejan Pantelić.

Na listi je i veliki broj modnih kreatora, poput Suzane Perić, Verice Rakočević, Igora Todorovića i Saše Vidića.

- Svi mi, dolepotpisani, koji smo u različitim profesijama i u različitim vremenima ostvarili profesionalne uspehe, imamo jednu zajedničku želju: da grad u kome živimo postane još bolji i zato podržavamo listu za koju verujemo da će Beograd učiniti najlepšim mestom za život - navodi se u tekstu koji su pomenute javne ličnosti potpisale.

Najbrojniji od svih sportista

DVA FUDBALSKA TIMA UZ VUČIĆA

Zanimljivo je da je među potpisnicima koji su podržali listu „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd“ najviše fudbalera, pa bi SNS od svojih poštovalaca mogao da napravi čak dva tima. Evo Kurirovog predloga kako bi mogle da izgledaju njihove startne postave:

foto: Printscreen

Kurir / Sanja Đurić

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track