ZAVRŠNI SNS MITING U PIONIRU Vučić: Moj poziv svima je da gledamo u budućnost
Foto: Damir Dervišagić

ZAVRŠNI SNS MITING U PIONIRU Vučić: Moj poziv svima je da gledamo u budućnost

Izbori 2018. -

Aleksandar Vučić rekao je na završnom mitingu SNS da ne treba gledati šta je urađeno proteklih godina, već šta je ono što će biti urađeno u budućnosti.

"Moj poziv danas vama nije da gledate samo to što smo napravili u prethodne četiri godine, već da gledate u budućnost i šta je to što neko može da uradi u naredne četiri godine. Ovde su ljudi koji ni sa našom partijama, ni sa partijama nemaju mnogo veze. Oni su ovde zato što vole Beograd", rekao je Vučić.

On je dodao da je važno pokazati ljudima da žele da rade i grade.

foto: Damir Dervišagić

"Kada sam rekao da ćemo graditi Beograd na vodi, rekli su da od toga ništa neće biti. I zato vam i danas kažem, izgradićemo metro. Ja vam to kažem danas i vi znate da će to tako i biti. Izgradićemo ga zbog sledećih stvari, nije mogao da se gradi ranije, to su bila samo njihova lažna obećanja", dodao je Vučić.

Vučić se zahvalio svima koji su na listi i koji su pomogli u kampanji, naročito što su trpeli napade.

foto: Damir Dervišagić

"Hvala svima što ste izdržali napade. Ko zna šta će sve izmisliti narednih dana, ali je naš posao da kažemo Ne plašimo se nikoga! Hoću da se obratim posebno ženama, to do sada nisam radio. Damama od 18 do 100 godina. Uvek ste nosile najveću odgovornost, i hoću da vam zamolim da razumete da ćemo uraditi sve da popravimo položaje žena", dodao je Vučić.

foto: Damir Dervišagić

Vučić je pozvao sve da izađu na glasanje u nedelju.

"Nije mi teško daNajveća čast mi je da se borim za vas. I da kažem stvari koje ne vole da čuju i Merkelova i Putin i svima. Veliko vam hvala na podršci, da ih pobedimo! Ali ne samo da ih pobedimo, već ubedljivo da ih pobedimo i više od onoga što očekuju!

foto: Damir Dervišagić

Na završni predizborni miting SNS stigli su kandidati na listi Zoran Radojičić, Aja Jung, Vesna Stanojević, Žika Nikolić.

foto: Damir Dervišagić

Miting je počeo intoniranjem himne Bože pravde.

foto: Damir Dervišagić

Tu su i funckioneri SNS Zoran Babić, Nikola Selaković, Nebojša Stefanović. Među gostima su i Šaban Šaulić, Nada Macura, Zvezdan Terzić, kao i Amadeus bend i Ceca Ražnatović.

foto: Damir Dervišagić

Prvi se prisutnima obratio nosilac liste, Zoran Radojičić, koji je istakao da je reč o najboljem timu za Beograd.

foto: Damir Dervišagić

"Za protekle četiri godine je urađeno mnogo više nego u poslednjih 20 godina. Naši oponenti to ne žele da priznaju. Imamo najbolji tim za Beograd i sjajne projekte. Obišli smo ceo Beograd i siguran sam da će građani podržati listu Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd, rekao je Radojičić".

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/B.B. Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) Evo ko je prva žrtva smrzavanja u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track