ŠTA RADITE BRE: Komunalna preduzeća moraju biti u funkciji građana
Foto: Šta radite bre/Promo

pozvali građane da glasaju za njihovu listu

ŠTA RADITE BRE: Komunalna preduzeća moraju biti u funkciji građana

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Beograd mora hitno da reši problem komunalnih preduzeća koja konstantno zloupotrebljavaju monopolski položaj i potkradaju građane. Vreme recikliranih političara je prošlo i zato građani treba da podrže odborničku listu Marka Bastaća koja ima jasan plan za Beograd na predstojećim izborima.

Ovo je između ostalog rečeno danas pred izbornu tišinu na konferenciji za medije u štabu "Šta radite bre – Marko Bastać".

"Sva komunalna preduzeća moraju biti u funkciji građana, a to znači da treba da obezbede najbolju moguću uslugu po najpovoljnijoj ceni" izjavio je ekonomista dr Đorđe Lajšić, prvi kandidat na ovoj odborničkoj listi, i podsetio da je "Šta radite bre" jedina lista koja za prvog kandidata ima doktora ekonomije.

Jasminko Hadžisalihović ispred "Tolerancije" pozvao je sve nacionalne manjine da glasaju za listu „Šta radite bre – Marko Bastać“ zato što samo u programu te liste stoji garancija da će se osnovati Kancelarija za nacionalen manjine na nivou grada.

foto: Šta radite bre/Promo

U svojstvu kandidata za odbornike sa ove liste novinarima su se obratili i ambasador u penziji Milisav Paić, Bojana Savić, kao i Uroš Marković, koji je govorio o problemu mladih i pozvao je mlade u Beogradu da prodrmaju sistem koji ne radi u njihovom interesu.

Kandidat za odbornika Nedeljko Jovanović, naš proslavljeni rukometaš, naglasio je potrebu da se deca bave sportom i da im je u tom smislu neophodno obezbediti odgovarajuću infrastrukturu jer je to pre svega pitanje zdravlja.

Nosilac liste "Šta radite bre" Marko Bastać zahvalio se svima koji su učestvovali u kampanji.

"Ulazimo u besmislenu predizbornu ćutnju baš kao što je besmislena bila i ova kampanja u kojoj se gradske službe nisu udostojile da odgovore na pitanja građana. Mi smo zakucali na brojna vrata ali nas je primio samo načelnik komunalne policije i rekao nam da njegova služba zbog nedostatka zakona ne može da reše problem divljih taksista. Eto to je sistem u kome živimo, sistem koji moramo da menjamo. Od nas zavisi kojom brzinom ćemo menjati taj sistem. Ako zaokružite broj 6 promene počinju odmah", rekao je Bastać.

(Kurir.rs/Foto: Šta radite bre, Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track