Najnovije vesti

JAVNE LIČNOSTI PODRŽALE LISTU OKO DS: Glasajte za koaliciju Da oslobodimo Beograd, oni imaju jasan plan za budućnost
Foto: DS/Promo

UOČI BEOGRADSKIH IZBORA

JAVNE LIČNOSTI PODRŽALE LISTU OKO DS: Glasajte za koaliciju Da oslobodimo Beograd, oni imaju jasan plan za budućnost

Izbori 2018.

BEOGRAD - Koaliciju okupljenu oko Demokratske stranke (DS) – "Da oslobodimo Beograd", podržale su brojne javne ličnosti i javno pozvale građane da glasaju za tu koaliciju iza koje, kako je u saopštenju DS navedeno, stoji jasna politika i plan za budućnost Beograda.

Glumac Goran Šušljik poručio je da glasa za DS jer zna da je to "jedina istinska demokratska opcija u Srbiji", i pozvao građane da učine isto.

foto: DS/Promo

Vanredni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Tanasije Marinković rekao je da nisu sve političke stranke iste, već da postoje one iza čijih reči stoje dela, a takva je Demokratska stranka.

Reditelj Aleksandar Mandić istakao je da građani ne smeju da "nasednu na laž da je svejedno za koga glasati, te da svojim glasom ne mogu ništa da promene" i podvukao da je DS jedina partija koja može nešto da uradi u opštem haosu koji vlada.

Sociološkinja Vesna Pešić pozvala je građane da 4. marta svojim glasom promene život Beograda "oslobode" Beograd, a potom i Srbiju.

foto: DS/Promo

"Živimo u destrukciji, Srbija nam je propala, a ja mogu da kažem – glasam za DS zato što je najvažnije da se vratimo normalnosti, da živimo normalno", rekla je Pešićeva.

Podršku koaliciji "Da oslobodimo Beograd" uputio je i bivši sudija Ustavnog suda Zoran Ivošević, koji je naveo da, za razliku od Srpske napredne stranke koja se politikom bavi samo zarad svojih članova, DS se politikom bavi u korist svih građana.

Glumac Branislav Lečić istakao je da je DS "semenište, kolevka demokratije".

(Kurir.rs/Beta/Foto: DS, Promo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: LEDENI DANI U SRBIJI! Evo kada će biti toplije?

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja