MORAMO DA GA OLUPAMO! NE BI SE ČITAV IZVUKAO: Divlji taksisti spremali sačekušu Bastaću! Procurila prepiska
Foto: Printscreen

spremali mu sačekušu

MORAMO DA GA OLUPAMO! NE BI SE ČITAV IZVUKAO: Divlji taksisti spremali sačekušu Bastaću! Procurila prepiska

Izbori 2018. -

Nosilac odborničke liste “Šta radite bre” u kampanji za gradske izbore Marko Bastać fizički je napadnut u petak uveče u ulazu zgrade u kojoj živi krajem prošlog meseca.

Napadnut je tako što je s leđa dobio udarac u glavu, a zatim da je posut tečnošću po licu zbog čega nije mogao ništa da vidi sat i po vremena.

On se najverovatnije našao na meti divljih taksista, na čiji je nelegalni rad on više puta ukazivao i upravo u tom smeru ide istraga napada na njega.

Da vinovnici ovog napada zaista jesu divlji taksisti, svedoči i prepiska u čiji je posed došla redakcija Espresa.

Divlji taksisti u prepisci su dogovarali da će Bastaća "olupati". Među sobom, Bastaća su nazivali "degenerikom", a u grupi je obajvljena i Markova fotografija ispred jednog od taksi vozila na Terazijama.

U prepisci dalje piše:

- Trebao si da ga olupaš. Ne bi mu palo na pamet više. Samo pustiš poruku i kad smrda dođe dođemo nas 30 i ne zna šta ga je snašlo!

- Treba da smo složni. Jer, ako nismo staće nam na put. I nećemo više da radimo. Moramo da ga olupamo! To je jedini način da se izborimo sa debilom! Moramo da ga s*ebemo do ja*a - piše jedan od divljih taksista.

- Ne bi se čitav izvukao! - napisao je drugi.

U prepisci se takođe objašnjava da nije reč o novinaru, kako su taksisti najpre mislili, već o kandidatu za gradonačelnika koji je inače trenutno predsednik Opštine Stari Grad.

- Da kolege, on je za ukidanje komunane policije i nažalost kritikuje njihov rad i nerad preko taksista - dodao je jedan od članova grupe.

(Kurir.rs/Espreso)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track