ON ZNA KAKO SE POSTAJE ŠAMPION: Dejan Savić ovim rečima savetovao fudbalere Srbije
Foto: Dado Đilas

jasna poruka

ON ZNA KAKO SE POSTAJE ŠAMPION: Dejan Savić ovim rečima savetovao fudbalere Srbije

Mundijal 2018 -

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić, čovek koji je i kao igrač i kao trener osvajao Svetsko prvenstvo, poručio je srpskim fudbalerima da na Mundijal veruju u sebe.

"Najvažnije je da izgrade divnu atmosferu između sebe, da veruju u ono šta rade i da trče. Dakle, poruka je: Trčite, trčite i samo trčite", rekao je Savić posle druženja sa medijima povodom početka Mundijala u organizaciji kompanije "MaxBet" .

Srbija prvi meč igra u nedelju protiv Kostarike.

"Prva utakmica je bitna, ne samo zbog samopuzdanja, nego i zbog toga da se razbiju neki strahovi i da se krene na najbolji mogući način. Ali, opet, ako se okliznete ostaje doviljno vremena da se izvučete".

Savić smatra da je realnost plasman u drugi krug.

"Nije samo stvar u tome ko je protivnik. Treba krenuti od sebe, iznenađenja su uvek moguća i kao po pravilu se dešavaju na velikim takmičenjima. Zašto to ovaj put ne bismo bili mi?" Kada je u pitanju borba za prvo mesto Savić ima svog favorita, čak je uplatio i tiket.

"Kladio sam se na Portugal. Ne zato što sam ljubitelj njihovog fudbala, ne zato što je dobra kvota, nego zato što znam da će svi da se klade na Brazil, Argentinu ili Nemačku, pa da kontriram", uz osmeh je poručio Savić.

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track