Najnovije vesti

ŠPANIJA U KANALU Serhio Ramos otkrio kakva je atmosfera u timu posle NAJVEĆEG SKANDALA NA MUNDIJALU: Kao da sam došao na sahranu!
Foto: EPA/RONALD WITTEK

FURIJI POREMEĆEN MIR

ŠPANIJA U KANALU Serhio Ramos otkrio kakva je atmosfera u timu posle NAJVEĆEG SKANDALA NA MUNDIJALU: Kao da sam došao na sahranu!

Mundijal 2018

Posle najvećeg skandala u istoriji Mundijala u selekciji Španije atmosfera je veoma loša. 

Fudbalski savez Španije je saopštio da je samo dan pred početak Svetskog prvenstva u Rusiji otpustio dosadašnjeg selektora Đulena Lopetegija, jer je mimo svih dogovora ove sedmice postao trener madrdiskog Reala.

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

Na njegovo mesto došao je Fernando Jero kome predstoji težak zadatak - da atmosferu u timu podigne na viskon nivo. A sada se čini da je to pomalo nemoguće.

"Čini se kao da smo na sahrani, a kreće Mundijal. Hoću da ga završim sa osmehom, moramo da okrenemo stranu jer nije bilo prijatno. Španija je iznad svega, sada imamo Fernanda Jera kome smo se divili kao igraču" kaže Ramos.

"Ne smemo da obraćamo pažnju na ono što se priča, moramo da se fokusiramo na sportsku stranu, samo tako možemo nešto na terenu. Kada se završi Mundijal, neka priča ko šta hoće", rekao je Ramos. 

kurir.rs / kurir sport

foto: EPA/RONALD WITTEK

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EVO KAKO SE GLEDA MUNDIJAL I NAVIJA ZA SRBIJU! Emisija “Doživi prvenstvo” svaki dan na Kurir TV! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja