U UŠĆU VAS ČEKAJU MATURANTI, SVETSKI PRVACI I BESPLATNA ŠKOLICA FUDBALA: Otkrijte svoj talenat!
Foto: Promo

SUTRA

U UŠĆU VAS ČEKAJU MATURANTI, SVETSKI PRVACI I BESPLATNA ŠKOLICA FUDBALA: Otkrijte svoj talenat!

Mundijal 2018 -

Kurir vas poziva da sutra u 15h dođete u Ušće SC i upoznate naše najuspešnije mlade naučnike, dobitnike zlatnih medalja na Svetskom prvenstvu istraživačkih radova: Aleksandra Vujčića, Uroša Filipovića, Ane Miljušković, Marije Pinjić, Todora Cvetanović, Aleksandre Gazikalović, Dimitrija Rajčića, Ane Radović, Sare Milošević, Veljka Đondovića i Katarine Stanković. Imaćete priliku da se upoznate sa polaznicima Regionalnog centra za talente, načinom i zahtevima takmičenja i impresijama učesnika.

Imaćete priliku da pogledate tri javne prezentacije nagrađenih radova!

Regionalni centar za talente Beograd II uvodi mlade talente u naučnoistraživačke procese u oblastima prirodnih, društvenih, tehničkih, humanističkih i drugih nauka. Svoje programske aktivnosti Centar sprovodi kroz identifikaciju nadarene i talentovane dece, konsultativnu nastavu, mentorsku nastavu,takmičenja i smotre. Svi koji prođu selekciju na prijemnom testu pristupaju konsultativnoj nastavi gde pojedinac definiše probleme za svoj istraživački projekat. Centar u toku jednog ciklusa rada angažuje preko 80 eminentnih stručnjaka sa univerziteta, instituta, naučnih i drugih institucija da, kao mentori, usmere polaznike. Pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete i nauke, Centar organizuje dva nivoa takmičenja po naučnim disciplinama, Regionalno i Republičko.

Od 14 do 18.30 časova na fudbalskom terenu ispred Ušće SC pripremili smo „Besplatnu školicu fudbala“. Mentori i treneri deci biće naši proslavljeni fudbalski asovi - Miloš Jojić (Bundesliga), Lazar Marković (Liverpool), Vukašin Jovanović (Bordeaux, FRA), Saša Zdjelar (Partizan i Olimpijakos). Prijavu za “BESPLATNU ŠKOLICU FUDBALA” mogu poslati sva zainteresovana deca, i dečaci i devojčice, uzrasta od 6 do 12 godina, u inbox zvaničnih profila UŠĆE SC na društvenim mrežama facebook i instagram. Cilj Školice je promocija sporta i vrednosti fair play-a, aktivnog učešća dece kroz kreiranje spontanog zadovoljstva u igri i zagovaranje timskog duha kod učesnika.

Ovo će ujedno biti i jedinstvena prilika za sve mališane da dođu u susret sa našim fudbalskim asovima, da treniraju zajedno sa njima, ali i prilika da se prepoznaju novi talenti.

foto: Promo

PRIJAVI SE, DOĐI, TRENIRAJ I POBEDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track