DOŠAO JE I TAJ DAN, IDEMO PO 3 BODA! ORLOVI, CELA NACIJA JE UZ VAS: Briga nas za teroriste, mislimo samo na Kostariku!
Foto: Fonet, AP

Srbija danas startuje na SP u Rusiji

DOŠAO JE I TAJ DAN, IDEMO PO 3 BODA! ORLOVI, CELA NACIJA JE UZ VAS: Briga nas za teroriste, mislimo samo na Kostariku!

Mundijal 2018 -

Došao je i taj dan - Srbija startuje na Mundijalu! Utakmicom s Kostarikom u Samari, na Kosmos areni (14.00, RTS), „orlovi“ započinju novu epohu srpskog fudbala.

Došao je i taj dan - Srbija startuje na Mundijalu! Utakmicom s Kostarikom u Samari, na Kosmos areni (14.00, RTS), „orlovi“ započinju novu epohu srpskog fudbala.

foto: Dado Đilas

Pobeda donosi mnogo - bodove, još jače samopouzdanje, još veći motiv i velike šanse za plasman u osminu finala. Toga su svesni svi u taboru reprezentacije, pa je tako kiks zabranjena reč.

- Iza nas su tri nedelje ne baš lakog rada, s obzirom na to da su igrači u pripreme za Mundijal ušli posle napornih i dugih sezona u svojim klubovima. Ipak, bitno je da sve u najboljem redu i da spremni iščekujemo utakmicu s Kostarikom - rekao je selektor Srbije Mladen Krstajić i dodao: - Spavao sam mirno, a verujem da ću i nadalje spavati mirno.

Ovako ćemo ih razvući... Krstajić i Rastavac
Ovako ćemo ih razvući... Krstajić i Rastavac foto: Dado Đilas

Na konstataciju kostarikanskih novinara da Srbija ima možda i najmlađi tim na Svetskom prvenstvu, selektor je pohvalio sve mlade igrače. - Nismo se bavili tim da li je ovo najmlađi tim, ali svakako mogu da kažem da su se mladi igrači odlično uklopili u ovu ekipu. Svi oni već imaju iskustva s velikih takmičenja u mlađim kategorijama, pa čak i trofeje koji im, bez sumnje, daju motiv na ovom Svetskom prvenstvu.

Mladen Krstajić danas će debitovati kao selektor u jednoj zvaničnoj utakmici. - Nemam problem što će mi ovo biti prva zvanična utakmica u ulozi trenera i selektora - naveo je Krstajić.

Specijalni izveštači: Goran Anđelković/Dado Đilas

Podrška harmonikaša VIJTEHOV UZ „ORLOVE“

Fudbalere Srbije u nedelju uveče u hotelu u Samari posetio je i čuveni ruski harmonikaš Sergej Vijtehov. Slavni muzičar poželeo je sreću „orlovima“ i obećao prigodan mini-koncert u okviru slavlja za slučaj plasmana reprezentacije u osminu finala.

POLICIJA U SAMARI RIGOROZNE MERE BEZBEDNOSTI Vlada Stojković: Ne plašimo se terorista

foto: Dado Đilas

Pretnje balkanskog organka ozloglašene terorističke organizacije ISIS, da će dronom izazvati haos na utakmici Srbije, nisu unele nemir u tabor „orlova“. - Ima ko će da brine o tome, mi vodimo računa o našoj igri i utakmici s Kostarikom - kratko se osvrnuo golman Vladimir Stojković na ovakve navode Dejli mejla. I zaista, nigde se ne primećuje strah među „orlovima“, što i ne čudi s obzirom na to da su mere bezbednosti rigorozne na svakom koraku kao nikad dosad.

foto: Kurir

Ne propustite

MAGAZIN LENA DANAS UZ KURIR: Prepoznajte moždani udar!

Alarmantni podaci pokazuju da svakog sata jedna osoba umre od posledice moždanog udara.

U današnjem izdanju Lene čitajte sve o moždanom udaru, kako prepoznati simptome, kada se obratiti lekaru, kako se uspostavlja dijagnoza, koliko traje lečenje i na koji način se sprovodi.

Na ovu temu više govori dr Đorđe Radak, ekspert za vaskularnu medicinu i hirurgiju.

foto: Promo

Dr Gordana Ocić, neurolog, objašnjava kako da prepoznate prve znakove alchajmera, dok dr Rajko Hrvačević ističe da pazimo na svoje bubrege.

U intervjuu sa Đorđem Mihailovićem donosimo priču o čuvarima groblja srpskih ratnika.

Sandra Drinčić objašnjava koliko je feng šui bitan za sklad u prostoru, dok Lenina kuhinja donosi recepte za domaća peciva.

Lena, vaš prijatelj i vodič kroz život!

Kurir / Goran Anđelković Dado Đilas

Foto: Fonet, AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

LUDA NOĆ U SAMARI: Srbi i Rusi najavili zajedničke akcije na Mundijalu (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track