NE VOLIM ŠAĆIRIJA! ON JE SAVRŠEN PRIMER NEPROFESIONALIZMA! Legendarni engleski fudbaler žestoko opleo po švajcarskom reprezentativcu!
Foto: AP

LEGENDARNI ENGLEZ IZNEO SVOJE MIŠLJENJE

NE VOLIM ŠAĆIRIJA! ON JE SAVRŠEN PRIMER NEPROFESIONALIZMA! Legendarni engleski fudbaler žestoko opleo po švajcarskom reprezentativcu!

Mundijal 2018 -

Legendarni engleski fudbaler Geri Nevil rekao je da u njegovoj ekipi ne bi bilo mesta za igrača profila Đerdana Šaćirija.

Liverpul je navodno zainteresovan da ovog leta dovede vezistu Stouka koji je trenutno sa reprezentacijom Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Stouk nije uspeo da obezbedi opstanak u Premijer ligi i to će verovatno prelomiti u korist Šaćirijevog odlaska iz kluba.

"Ne volim Šaćirija. Mislim da je to pospešeno činjenicom što je sebe udaljio od ostatka saigrača iz Stouka. Bili su neprofesionalni prošle sezone, nema sumnje. A on je bio savršen primer neprofesionalizma. Možda postigne gol na turniru i odigra vanserijsku utakmicu. Ali možda i samo ostane tamo tri utakmice tumarajući na terenu. Iskren da budem, imam problem sa tim i meni takvi igrači ne bi trebali", rekao je Nevil.

Švajcarska je u prvom kolu Grupe E Svetskog prvenstva odigrala nerešeno sa Brazilom 1:1, a naredni protivnik Srbije su upravo Šaćiri i Švajcarci u petak uveče od 20 časova.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda dovodi još dva ozbiljna pojačanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track