Nije lako ovih dana Mirjani Cuber i Kristini Šivčić i tako će biti sve do 22. juna uveče, dok glavni sudija ne odsvira kraj utakmice Srbija - Švajcarska u Kalinjingradu.

One su supruga i devojka reprezentativaca Švajcarske, junaka remija i strelca izjednačujućeg gola protiv Brazila Stivena Cubera, odnosno lepša polovima Remija Frojlera.


Dok dva tima između sebe ne reše ko je bolji i ko zaslužuje prolaz u osminu finala Mundijala u Rusiji obe će od okoline biti bombardovane dosadnim pitanjem - Za koga ćeš navijati, Srbiju ili Švajcarsku?

- Podržaću svog muža, ali i moju otadžbinu Srbiju. Srećna sam da se susreću dva tima koja su jednako blizu mom srcu. U tom meču, bar što se tiče moje porodice, neće biti gubitnika - kaže Mirjana Cuber za Kurir.

2.jpg
Pritnscreen/Instagram 
Mirjana cuberfoto: Pritnscreen/Instagram

- Srce mi kuca za obe nacije, jer sam rođena u Švajcarskoj i dečko mi igra za nacionalni tim, ali ne zaboravljam nikad odakle potičem. Tako ću i navijati - poručuje Kristina Šivčić.

Gospođa Cuber priznaje da je gol njenog supruga protiv Brazila samo dodatno pojačao interesovanje poznanika i prijatelja, koji su je poslednjih dana opsedali jednostavnim pitanjem - Za koga ćeš navijati 22. juna.

44.jpg
Pritnscreen/Instagram 
kristina šivčićfoto: Pritnscreen/Instagram

- Pa, da, takvo pitanje mi se dosta često postavljalo, ali sam uz osmeh elegantno zaobilazila da se izjasnim.

Umesto konkretnog odgovora, Srpkinje na konkretnom primeru pokazuje da su imale razrađeni plan za praćenje utakmice u Kalinjingradu, ali ...

Pritnscreen/Instagram NEKA BRAZIL ISPADNE! Žene Švajcaraca su Srpkinje: Srbija i Švajcarska idu dalje! (FOTO)

- Naručile smo za tu priliku majice na kojima je bila pola srpska, pola švajcarska zastava. Nažalost, isporuka je kasnila, tako da ćemo u dresovima naših muževa navijati za oba tima!

Mirjana uspešna manekenka

Mirjana Cuber se bavi modom i po tome je poznata u beogradskim modnim krugovima. U njenoj firmi Elemira (Ellemyra) uspešno rade i dizajneri iz Beograda, a njihovo prvo predstavljanje dogodilo se 2016. godine na Beogradskom "fešn viku".

Pritnscreen/Instagram NEKA BRAZIL ISPADNE! Žene Švajcaraca su Srpkinje: Srbija i Švajcarska idu dalje! (FOTO)

Veruju u čuda
Kristina i Mirjana se slažu u jednom - ženska intuicija im govori da bi u Rusiji moglo čudo da se dogodi: Srbija i Švajcarska idu dalje, a Brazilci odlaze kući posle takmičenja po grupama:
- Bilo bi najbolje da prođu obe ekipe. Mislim da su u Srbija i Švajcarska pokazale da su sposobne za tako nešto. U to čudo verujem i nadam se da će tako biti.

kurir.rs / Dejan Petković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOU U VOZU ZA MOSKVU: Pijani Japanac peva Rusi i Srbi braća zauvek (KURIR TV)