DANAS IGRAMO MEČ ODLUKE: Šta prognozira Marko Pantelić?
Foto: Kurir

DOŽIVI PRVENSTVO U UŠĆU

DANAS IGRAMO MEČ ODLUKE: Šta prognozira Marko Pantelić?

Mundijal 2018 -

Čekanju je došao kraj. Srbija danas u 20 časova igra meč odluke u grupnoj fazi na Mundijalu u Rusiji protiv Švajcarske. Spektakl “Doživi prvenstvo” i danas će biti emitovan iz Ušće SC doneće pregršt ekskluzivnih informacija i priloga sa lica mesta. Naši reporteri iz Rusije javiće i kakva je atmosfera neposredno pred meč, a u studiju Kurira, pre i posle utakmice, gost će biti zvezda srpskog fudbala, bivši reprezentativac i učesnik Svetskog prvenstva Marko Pantelić.

On će s domaćinom Milanom Raševićem dati stručan komentar meča u Kalinjingradu, nakon čijeg će završetka analizirati meč drugog kola u našoj grupi.

Ostalo je još malo vremena, svega dva dana da se igramo i družimo u TC Arena sa Talent centrom ispred Ušće SC od 14 do 20 časova. Kurir i Talent centar pozivaju sve male fudbalere da pokažu svoj talenat kroz brzinu, koordinaciju, tehniku… u okviru TC Arena.

Zajedno ćemo kreirati i bodovati tabele i dodeljivati slatke “Frikom” nagrade. Najbolje plasirane učesnike očekuju i nagrade iznenađenja, zato je važno da pratite svoj plasman na www.talentcentar.com

Kurir poziva i sve zainteresovane škole fudbala, sportske centre, trenere, kao i najmlađe igrače, da zajedno sa Talenat centrom negujemo fer-plej, druženje i toleranciju.

Doživi igru. Pokaži talenat. Doživi prvenstvo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track