SRAMOTA! KOSOVSKA PEVAČICA SLAVILA POBEDU NAD SRBIJOM: Čestitala Šaćiruju i Granitu, a onda podelila SKANDALOZNU FOTOGRAFIJU! (FOTO)
Foto: Profimedia, PrintScreen

oglasila se na društvenim mrežama

SRAMOTA! KOSOVSKA PEVAČICA SLAVILA POBEDU NAD SRBIJOM: Čestitala Šaćiruju i Granitu, a onda podelila SKANDALOZNU FOTOGRAFIJU! (FOTO)

Mundijal 2018 -

Popularna britanska pevačica Rita Ora, poreklom sa Kosova, šokirala je srpsku javnost nakon što je posle utakmice Srbija- Švajcarska objavilla fotografiju na instagramu u kojoj veliča dvojicu reprezentativaca Švajcarske Granita Džaka i Džerdana Šaćirija.

foto: PrintScreen

Ona je pritom podelila skandaloznu fotografiju reprezentativca Granita koji je proslavom golova, rukama simulirao crnog orla koji je simbol "Velike Albanije"!

foto: PrintScreen

Podelivišli fotografije obojice fudbalera napisala je da je ponosna na njih i na pobedu nad Srbijom.

Podsetimo, Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Švajcarske sa 2:1, u drugom kolu grupe E.

Katastrofalno suđenje nemačkog sudije Briha nikome nije promaklo, a najviše polemike je izazvao detalj iz 66. minuta kada je Aleksandru Mitroviću dosuđen faul u napadu, dok su ga dvojica švajcarskih reprezentativaca držala.

Kasnije je Švajcarska uspela da dođe do pobede, pošto Šaćiri u 90. minutu postigao pobedonosni gol.

Skandaloznom proslavom golova, simuliranjem crnog orla koji je simbol "Velike Albanije", Džaka i Šaćiri su umešali politiku u sport i prema pravilima FIFA trebali bi da budu kažnjeni!

Kurir sport/Foto: Profimedia, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠAĆIRI ODBIO DA PRIČA ZA NAŠE MEDIJE: Albanac neće da sluša pitanja na srpskom jeziku (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track