OVAJ ŠOKANTAN DETALJ PROMAKAO JE CELOM SVETU! Nisu samo Albanci provocirali Srbiju! Evo kako je kapiten Švajcarske razbesneo Srbe! (FOTO)
Foto: Profimedia, EPA Armando Babani

DA NISI I TI ALBANAC

OVAJ ŠOKANTAN DETALJ PROMAKAO JE CELOM SVETU! Nisu samo Albanci provocirali Srbiju! Evo kako je kapiten Švajcarske razbesneo Srbe! (FOTO)

Mundijal 2018 -

Kapiten reprezentacije Švajcarske Stefan Lihštajner proslavio je gol svog tima na isti način kao i Džerdan Šaćiri i Granit Džaka.

Fudbalska javnost zgrožena je sramnim provokacijma Albanaca iz redova Švajcarske reprezentacije. Džerdan Šaćiri i Granit Džaka na skandalozan način su proslavljali golove na meču protiv reprezentacije Srbije. Obojica Obojica su golove proslavili ukrštajući ruke i tako formirajući prstima dvoglavog orla.

Domaći i svetski mediji smatraju da je gest reprezentativaca Švajcarske bio čista porovokacija i zgroženi su što su Albanci na takav način doneli politiku na Mundijal.

Međutim, ono što je svima promaklo je način na koji je kapite Švajcarske Stefan Lihštajner slavio golove svoje reprezentacije. Lihštajner je pritrčao saigračima i baš poput Džake i Šaćirija, sklopio dlanove u pozu orla, urlao u pravcu navijača.

Njegovo slavlje se jasno videlo i na TV snimku prikazanom na švajcarskim medijia, koji su, inače, kritikovali nacionalistički ispad Džake i Šaćirija, ali očito nisu želeli da vide da je istu stvar uradio i njihov Švajcarac Lihštajner.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MLADEN KRSTAJIĆ: Sudiju bih poslao u HAG, pa da mu sude KAO ŠTO JE ON NAMA SUDIO! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track