DOŽIVOTNO ĆU SE BORITI PROTIV SRBIJE! BIO I OSTAO PODLI PROVOKATOR! Ovako je Džaka komentarisao slučaj DRON (VIDEO, FOTO)
Foto: Profimedia, EPA

ZAPALJIVE IZJAVE

DOŽIVOTNO ĆU SE BORITI PROTIV SRBIJE! BIO I OSTAO PODLI PROVOKATOR! Ovako je Džaka komentarisao slučaj DRON (VIDEO, FOTO)

Mundijal 2018 -

Fudbalski svet je zgrožen skandaloznim provokacijama reprezentativca Švajcarske Granita Džake na račun Srbije.

Albanac iz redova Švajcarske koristio je svakaku moguću priliku da isprovocira fudbalere i navijače Srbije. Njegove zapaljive izjave, način na koji je proslavio gol... nemaju apsolutno nikakve veze sa sportom.

“Skupi ekipu i podrži Orlove uz M&Ms”

"Ovo je za mene bila posebna utakmica. Za moju porodicu u Švajcarskoj, ali i za onu iz Albanije i sa Kosova. Ovo je pobeda za njih, uvek su mi pružali podršku. To nije bila poruka protivniku, ali me briga za reakcije… Ovo je za moju otadžbinu", rekao je Džaka.

Fudbaler poreklom sa Kosova i Metohije se nakon meča oglasio i na Instagramu.

"Ne nedostaje mi Srbija, razmišljam o granitnom Kosovu".

foto: Instagram

Međutim, ovo nije ni prvi ni poslednji put da Džaka ispaljuje "otrovne strelice" u pravcu Srbije. Naime, nakon čuvenog meča koji je 2014. godine ismeđu Srbije i Albanije u Beogradu, kada se na stadionu Partizana pojavio dron sa zastavom "Velike Albanije".

Podsetimo, Stefan Mitrović je uhvatio zastavu, a Džakin rođeni brat Taulante, koji nastupa za selekciju Albanije, gurnuo je Mitrovića kao nebi uništio zastavu.

Džaka je tada pohvalio brata Taulanta što nije dozvolio da se u Beogradu oskrnavi zastava "Velike Albanije".

foto: Printskrin

"Ponosan sam na tebe Taulante Džaka. Doživotno ću se boriti protiv Srbije, kako bih Albaniju i Kosovo učinio ponosnim" napisao je Granit Džaka na svojoj Fejsbuk stranici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track