NOVAK ĐOKOVIĆ U ČUDU POSLE SUDIJSKOG SKANDALA NA MUDNIJALU: Bio je penal, ne znam zašto Brih nije gledao snimak!
Foto: EPA

TENISER U NEVERICI

NOVAK ĐOKOVIĆ U ČUDU POSLE SUDIJSKOG SKANDALA NA MUDNIJALU: Bio je penal, ne znam zašto Brih nije gledao snimak!

Mundijal 2018 -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković podigao je glas posle sudijske krađe na Mundijalu i rekao da su "orlovi" oštećeni za penal

Ne stižu samo iz Srbije i tabora “orlova” kritike na račun sudije meča sa Švajcarskom, Feliksa Briha. Jedna je došla i iz Londona. Najbolji srpski teniser Novak Đoković pratio je meč naših fudbalera i posle svega bio tužan posle poraza u drugom kolu E grupe. Opšti utisak je da je naš nacionalni tim nezasluženo izgubio.

“Ajmo ajde svi u napad!!! Navijaj uz M&M's"

"Šta je , tu je. Nisam se lepo osećao posle utakmice, ali mislim da je Srbija dobro igrala u prvom poluvremenu. Posle toga postojala je samo Švajcarska", rekao je Đoković, a prenosi “4-4-2”.

Nema Srbina koji nije ubeđen da je Brih propustio da svira očigledan penal za “orlove”, posle prekršaja nad Mitrovićem, u 66. minutu. I da je, pritom, Nemac namerno oštetio naše igrače.

foto: Dado Đilas

"Stvari su mogle da budu sasvim drugačije da je dosuđen penal. Ne znam zašto sudija nije odlučio da pogleda snimak. Možda je bilo još situacija kao na ovom meču sa Švajcarskom, posle kojih su sudije odlučile bar da pogledaju snimak, ali odluka za tako nešto je u njihovim rukama".

O samoj upotrebi VAR tehnologije Nole kaže:

"Zbog upotrebe tehnologije donete su neke veoma važne odluke. Tako nešto se u fudbalu očekivalo više od 10 godina, ne znam zašto se toliko čekalo na to, ali je osveženje videti takvu promenu".

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track