MESI JE FRUSTRIRAN! Želi da pokaže drugo lice: Argentinac očajnički želi da preokrene situaciju u timu!
Foto: Reuters

SAIGRAČ GA 'ODAO'

MESI JE FRUSTRIRAN! Želi da pokaže drugo lice: Argentinac očajnički želi da preokrene situaciju u timu!

Mundijal 2018 -

Najbolji argentinski fudbaler Lionel Mesi frustriran je zbog očajnih rezultata reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, izjavio je njegov saigrač Havijer Maskerano.

Argentinci posle dva kola D grupe imaju samo jedan bod, nakon remija sa Islandom (1:1) i ubedljivog poraza od Hrvatske (3:0), a Mesi čak i promašen penal protiv "ribara", uz "nevidljivu" partiju sa "kockastima".

Put uspeha popločan je M&M's čokoladicama!

"Leo je dobro, ali kada ekipi ne ide onako kako želiš, moraš da budeš frustriran. Svi smo ljudi, takva osećanja su normalna i očajnički želi da okrene situaciju. Mesi hoće da pokaže svetu drugačije lice", rekao je Maskerano na konferenciji za medije.

havijer maskerano
havijer maskeranofoto: Reuter

Zvezda Barselone i čiva ekipa, po ko zna koji put, našli su se na udaru argentinske javnosti zbog neočekivanih igara i rezultata, pa čak postoji mogućnost da im ni pobeda neće odgovarati nad Nigerijom jer Island ima bolju gol razliku, uz eventualni trijumf nad Hrvatskom.

Hrvati su najavili rezervni sastav za Island u sutrašnjem duelu u Rostovu od 20 sati, dok se istovremeno sastaju Argentina i Nigerija u Sankt Peterburgu.

kurir.rs / Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track