Najnovije vesti

NUDI NOVČANU NAGRADU: Maradona traži ko je objavio da je umro! Sestri mu zbog toga pozlilo
Foto: Reuters

SVAKA INFORMACIJA 10.000 EVRA

NUDI NOVČANU NAGRADU: Maradona traži ko je objavio da je umro! Sestri mu zbog toga pozlilo

Mundijal 2018

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona nudi nagradu od oko 10.000 dolara za informacije o autoru audio snimka koji je kružio internetom a u kojem se navodi da je umro nakon što mu je u utorak pozlilo tokom utakmice Argentina - Nigerija na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

"Dao sam instrukcije o nagradi od 300.000 pezosa osobi koja bude dala tačne i pouzdane podatke o autoru snimka", rekao je Maradonin advokat Matijas Morla.

Maradoni je pozililo za vreme utakmice u Sankt Peterburgu. Najpre euforičan, podržavajući argentinske igrače iz svoje lože, Maradona se osetio loše a lekarska pomoć mu je ukazana na samom stadionu.

Morla je rekao da je Maradoni skočio krvni pritisak i da to nije prvi put.

"Lekari su tada preporučili Maradoni (57) da se odmori i da ne gleda drugo poluvreme utakmice. Međutim to tražiti od Dijega je isto kao da pitate dete da ne voli svoju majku", dodao je Morla.

Na audio snimku koji je kružio na internetu posle tog incidenta, muški glas sa argentinskim akcentom javlja da je Maradona hospitalizovan i da je umro od srčanog udara.

"Maradonine sestre su to čule, a nisu mogle da mene ili Dijega kontaktiraju. Jednoj je čak pozlilo, a tako nešto ne sme da se dogodi", dodao je advokat.

Maradona se juče oglasio u javnosti, rekavši da je dobro.

Što se tiče same utakmice, Argentina je pobedila Nigeriju sa 2:1 golom Roha u 86. minutu i plasirala se u osminu finala Mundijala u Rusiji.

(Beta, Foto: Reuters)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAVIJAČ ULETEO U MARADONINU LOŽU I VIKAO DA JE ŠAMPION: Reakcija slavnog Argentinca će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)