RUSI ODLEPILI ZA FUDBALERIMA: Dzjuba opčinio naciju! Roditelji dali bebi ime Artem, selo zbog njega promenilo naziv! (FOTO)
Foto: Reuters

EUFORIJA

RUSI ODLEPILI ZA FUDBALERIMA: Dzjuba opčinio naciju! Roditelji dali bebi ime Artem, selo zbog njega promenilo naziv! (FOTO)

Mundijal 2018 -

Mladi ruski bračni par Julija i Oleg postali su roditelji pola sata po završetku utakmice osmine finala u kojoj je Rusija savladala Španiju i ostvarila istorijski uspeh.

Sinu su želeli da daju ime Miron, ali ih je reprezentativac Rusije Artem Dzjuba naterao da promene plan.

Dzjuba je bio jedini strelac za Rusiji u regularnom delj meča, pa su srećni roditelji odlučili da se tako nazove njihov sin.

Zbog strelca tri gola za reprezentaciju Rusije i jedno selo je odlučilo da promeni ime.

Selo Džubga u okolini Krasnojarska rešilo je da se ubuduće zove po fudbaleru, a meštani su već promenili i table na ulazu u mesto.

Kompanija Frikom je ponosna što je i ove godine ostvarila partnerstvo sa Fudbalskim savezom Srbije. Frikom potvrđuje snažnu podršku koju brend već godinama pruža reprezentaciji i kroz sladoled "GOOL", zvanični sladoled FS Srbije. Time je potvrđena dugogodišnja podrška koju Frikom daje sportu u Srbiji i zdravom načinu života, kao i zdravom navijanju.

(Kurir.rs/Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizanovih 11. Sa ovim timom crno beli počinju sezonu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track