KARNEVALSKA ATMOSFERA

DOČEKALI POSLE SKORO TRI DECENIJE: Pogledajte radost engleskih navijača u Moskvi posle plasmana u polufinale Mundijala (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

U Fan zoni u Moskvi bilo je gotovo 15.000 ljudi u vreme kada je završen četvrtfinalni meč Mundijala između Engleske i Švedske.

Nisu navijači "gordog Albiona" bili u većini, daleko od toga, ali su napravili karnevalsku atmosferu kada je holandski sudija Bjern Kujpers odsvirao kraj meča u Sočiju i označio njihov ulazak u polufinale posle 28 godina.

Engleska je pobedila Švedsku 2:0.

Iz minuta u minut sve je više navijača u moskovskog Fan zoni, gde će večeras biti ludo, kada u Sočiju budu igrali Rusija i Hrvatska.

Pristalice Rusije su opremljene različitim rekvizitima, pa i zastavom Partizana! Nju je ogrnuo navijač moskovskog CSKA, bratskog kluba crno-belima.

foto: Kurir Sport/Dejan Ignjatović

Kompanija Frikom, kao regionalni lider u prozvodnji sladoleda, dugi niz godina ulaže u sport i podstiče zdrav način života. Kompanija Frikom je odlučila da i ove godine podrži Fudbalski savez Srbije i da svoj doprinos u jačanju zdravog navijanja. Kompanija Frikom je osmislila i napravila "GOOL" koji je zvanični sladoled Fudbalskog saveza Srbije.

(Dejan Ignjatović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track