SLAVIO USPEH HRVATSKE, SRPKINJA MU PEVALA NA UVCE: Delije će se oduševiti kada čuju pesmu i vide reakciju Roberta Prosinečkog (VIDEO)
Foto: Printscreen

slučajni susret

SLAVIO USPEH HRVATSKE, SRPKINJA MU PEVALA NA UVCE: Delije će se oduševiti kada čuju pesmu i vide reakciju Roberta Prosinečkog (VIDEO)

Mundijal 2018 -

Fudbalska reprezentacija Hrvatske se dvadeset godina nakon osvajanja trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Francuskoj u Rusiji plasirala u polufinale Mundijala.

Taj uspeh znala je da proslavi i generacija fudbalera, kojoj je pripadao i nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki, koji je danas stručni konsultant hrvatske televizije.

Na mestu proslave našla se i Dragana Stojanović, studentkinja iz Banjaluke, koja se bavi i pevanjem.

"Sumnjaju neki da bodrimo pogrešan tim" ?⚪ #crvenazvezda #delije ❤

Објава коју дели Д. Стојановић (@dragana__3) дана

Osim toga, Dragana je i velika navijačica Zvezde i redovno je na Marakani i u Pioniru. Kada se u kafani srela sa Prosinečkim, otkrila nam je da je sa njene strane došlo je do predloga da mu otpeva Zvezdinu pesmu, što je on s oduševljenjem prihvatio, pa su zapevali u duetu.

Miss so much ?⚪ ? #crvenazvezda #delije ❤

Објава коју дели Д. Стојановић (@dragana__3) дана

- Bila je to generacija 90/91. Generacija koja je popela Crvenu zvezdu na krov Evrope. Jedan od njih je ovaj čovek! Robert Prosinečki! Ljudi moji, ne mogu da opišem rečima kakav je osećaj stajati pored ovakve legende i pevati pesmu naše Zvezde! A koliko ovaj čovek voli Zvezdu, sve će vam biti jasno kad pogledate snimak. Zvezda je emocija! - napisala je lepa Dragana.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

HRVATI OPLELI UŽIČKO KOLO ZA POBEDU NAD DANSKOM: Ovo je NAJVESELIJA proslava navijača kockastih ! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track