NEPRISTOJNA PONUDA: Dačiću, mali mačiću, dođi da te tvoja mamica poprede!
Foto: Kurir štampano

Razgovor koji je uzdrmao Čačak

NEPRISTOJNA PONUDA: Dačiću, mali mačiću, dođi da te tvoja mamica poprede!

Društvo -
Hot-lajn Hrvatski zabavljač Bono Tokić pozvao sekretarku OŠ „Dr Dragiša Mišović“, predstavio se kao šef kabineta premijera i uputio nepristojnu ponudu

ČAČAK - Šut, ba, erotika!Tek što se slegla prašina u vezi sa skandaloznim videom učenika gimnazije, Čačkom je počeo da kruži kompromitujući snimak iz Osnovne školeDr Dragiša Mišović“, na kojem je zabeležen razgovor hrvatskog zabavljača Bona Tokića sa sekretarkom škole, pravnicom Gordanom Jokić. On je ovaj snimak potom objavio u svojoj emisiji „U zdrav mozak“, koja se emituje u Hrvatskoj na RTL.Tokiću, koji se predstavio kao Dačićev šef kabineta, javila se Jokićeva prilično promuklim glasom. Formalni deo razgovora prestao je onog trenutka kad joj je zabavljač rekao da ima veoma seksi glas.Zovi za 10 dana- Imate seksi glas, da li mi njime možete reći: „Dođi ti, mali laviću, da te mamica malo...“- Ne mogu zaista, na poslu sam - rekla je ona.- A da niste na poslu? - upitao je on.- Naravno, to se podrazumeva - uzvratila je pravnica, tehnički rukovodilac škole.Sve vreme dok su razgovarali, ona nijednog trenutka sagovorniku nije zamerila prostakluke, već je s osmehom prihvatila razgovor.- A još bi i Dačić hteo da mu tim glasom govorite prostote na telefon. Da mu kažete: „Dačo, Dačiću, mali mačiću, dođi da te poprede tvoja mamica.“Nakon ove izjave grohotom se nasmejala i Tokića posavetovala da je pozove za deset dana, kad joj se glasne žice oporave. Kad su ugovorili susret, on je pita da li je udata.- A da li je to bitno, zavisi zbog koje aktivnosti dolazite - odgovorila je ona smejući se, na šta je Tokić odgovorio:- Da vas rešim stresa i dam vam malo mesa - što je nasmejalo sekretarku.Uklonili fotografijeDa skandal bude veći, tokom razgovora sa direktorom Životom Karovićem, Tokić ne krije da se interesuje za nasmejanu sekretarku, koju mu direktor toplo preporučuje uz napomenu da njenu sliku može videti na sajtu škole.Novinar Kurira posetio je OŠ „Dr Dragiša Mišović“, ali nije zatekao direktora Karovića. Pedagog škole Stana Šipetić potvrdila nam je da su upoznati sa slučajem, ali da ona ne može da daje izjave. Ostavili smo poruku da nam se direktor i/ili sekretarica jave radi objašnjenja šta je škola preduzela, ali se do zaključenja ovog broja nisu javili.Inače, fotografije zaposlenih skinute su sa sajta škole posle objavljivanja snimka.

Nasmejao region... Bono Tokić
Nasmejao region... Bono Tokić
http://www.youtube.com/watch?v=2WgO8Pp40Nc

Života KarovićDIREKTORU SE VIŠE SVIĐA PREZIME OD IMENAIako je direktor Karović na početku razgovora s Tokićem bio prilično uzdržan, ubrzo je i on prihvatio rečnik sagovornika. U jednom momentu Tokić direktoru sugeriše na radnju koja sadrži prva četiri slova njegovog prezimena, što direktor s oduševljenjem i s osmehom odobrava. Pored toga, direktor kaže da mu se više sviđa sopstveno prezime od imena.

„Dačićevi“ zahteviOKREČITE ŠKOLU U LIHT ROZEHrvatski voditelj Tokić pozvao je direktora škole i predstavio se kao šef kabineta premijera Dačića, želeći da ugovori njegovu navodnu posetu toj školi. Na nekim drugim snimcima on je izneo neverovatne prohteve navodnog premijera, od onih da se škola pre njegovog dolaska okreči u liht roze, preko zamene zavesa koje moraju biti na žute tufne, pa do ugovaranja susreta lične prirode sa zaposlenima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track