NESREĆA KOD ROGAČICE: Dvojica komšija golfom 3 survali se u Drinu! (foto)

Krenula potraga za nestalima

NESREĆA KOD ROGAČICE: Dvojica komšija golfom 3 survali se u Drinu! (foto)

Crna Hronika -
Policija sumnja da je golf 3 pripadao jednom meštaninu sela Cerja i da je osim njega u vozilu bio i njegov komšija sa kojim su krenuli navodno prema Bajini Bašti

UŽICE - Meštani Rogačice prijavili su danas policiji u Bajinoj Bašti da je u koritu Drine u mestu zvanom Krivi vir pronađeno vozilo, za koje se pretpostavlja da je sleleto sa puta.

Izvršenim uviđajem utvrđeno je da se radi o automobilu golf 3 užičkih registaracija, koje je najverovatnije sletelo sa puta Rogačica –Bajina Bašta u korito reke Drine, saopšteno je iz Policijske uprave Užice.

Sumnja se da je u vozilu bio još jedan meštanin Cerja (34) koji je u zoru sa komšijom seo u kola i krenuoka Bajinoj Bašti. Policija navodi da je u toku istraga vezana za ovaj događaj, kao i potraga za osobama koje su se nalazila u vozilu.

U dogovoru sa predstavnicima drinsko-limskih elektrana na hidroelektrani Perućac u toku noći će biti smanjen nivo reke Drine u cilju vađenja vozila i pronalaska lica.

Naziru se konture golf 3
Naziru se konture golf 3

U akciju će se uključiti i ronioci Žandarmerije, koji će izvršiti pretragu korita Drine i pomoći u izvlačenju vozila, saopšteno je iz Policijske uprave Užice.

http://www.youtube.com/watch?v=bLrhRIg3IZA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track