Novopazarski vehabija Mirza Ganić ipak poginuo u Siriji!

Građanski rat u Siriji

Novopazarski vehabija Mirza Ganić ipak poginuo u Siriji!

Crna Hronika -
Kako je Ebu Malik pojasnio Mirza je ranjen u nogu, ali je vrlo brzo iskrvario i umro

DAMASK – Posle skoro devet dana nagađanja o smrti Mirze Ganića, vehabije iz Novog Pazara koji ratuje u Siriji, njegov sugrađanin i ratni drug Ebu Maliki potvrdio je da je on ubijen.

Kako je Ebu Malik pojasnio Mirza je ranjen u nogu, ali je vrlo brzo iskrvario i umro.

Inače, Ganić je bio jedan od najglasnijih vehabija iz Sirije, koji je javno zapretio ministru bezbednosti BiH Fahrudinu Radončiću zbog iniciranja zakona o zabrani odlaska na strana ratišta, kao i potpredsedniku Vlade Srbije Rasimu Ljajiću.

Da podsetimo na Tviter profilu Ebu Malik Es Sandžački javio je 3. januara da je Mirza poginuo, međutim Ganić se narednog dana oglasio na svom Fejsbuku profilu i demantovao tu vest.

Ganić je na Fejsbuku tada ostavio saopštenje:

Obaveštenje..- Allah vas pomogao.. Nemam puno vremena.. Ja Mirza Ganic nisam poginuo ( iako u se ispostavilo da je ta lažna vest obradovala sve nevernike).. Hvala Allahu.. Braća koja su publicirala su dobila vesti sa profila mog bliskog brata a taj profil je bio hakovan.. Dovite ljudi.. Bilo je u ovome i khajra i zla.. Uglavnom,ja sam još tu a Allah najbolje zna razlog.. Shehadet je postiglo oko 6 ljudi sa naših prostora.. Dovite za njih i za ranjene.. Allah vas pomogao.. Znam da neki neće odmah poverovati ali ja sam.. Muslimani ne lažu a kamo li Mudzahidi.. Sa osmehom na licu zbog braće i tugom u srcu zbog mene jer sam još ovde..Mirza Ganić.. Ako mi možete uciniti uslugu i proširiti ovu vjest.. "obradujte" kafire.. - napisao je Ganić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track