MISTERIJA: Gde je nestao seks dnevnik Ledi Di o princu Čarlsu?
Foto: Beta Ap

Novi detalji o smrti princeze Dajane

MISTERIJA: Gde je nestao seks dnevnik Ledi Di o princu Čarlsu?

Planeta -
Princeza je vodila evidenciju o tome šta princ Čarls radi u krevetu sa svojom, tada ljubavnicom, a danas suprugom, Kamilom Parker Bouls, ali i o seksualnim navikama drugih pripadnika kraljevske porodice, navodi pisac Alen Pauer

LONDON - Britanska princeza Dajana je ubijena jer je imala dosije sa informacijama o seksualnim tajnama kraljevske porodice, tvrdi istraživački pisac Alen Pauer.

Ovaj svojevrsni seksualni dnevnik, kako navodi Pauer, nalazi se u rukama jedne osobe koja je spremna da ga objavi.

"Ovo bi moglo da ugrozi monarhiju", naveo je pisac.

Pauer kaže da je otkrio da je Dajana vodila evidenciju o tome šta princ Čarls radi u krevetu sa svojom, tada ljubavnicom, a danas suprugom, Kamilom Parker Bouls. Pored toga, Dajana je navodno zapisivala i saznanja o seksualnim navikama drugih pripadnika kraljevske porodice, a dnevnik bi trebalo da sadrži i otkriće o homoseksualnim ludorijama u Bakingemskoj palati.

Ovaj dnevnik Dajana je navodno počela da vodi nakon što je shvatila da će se njen brak sa princom Čarlsom bliži kraju, a nameravala je da ga iskoristi kao adut za dobijanje starateljstva nad sinovima Vilijamom i Harijem.

Međutim, 18 meseci kasnije, ona je poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu, a seksualni dnevnik je nestao.Pauer je uveren da Dajanina smrt nije bila nesreća i da je ona zapravo ubijena zbog velikih posledica koje bi dnevnik mogao imati po članove vladajuće porodice.

Kako je naveo, nakon smrti princeze, njen prijatelj je uspeo da dosije iznese iz Kensingtonske palate."Dosije koji je Dajana pravila sadrži moćne stvari i direktno ugrožava monarhiju. On sadrži informacije o tome šta je Čarls voleo da radi u krevetu, sa kojim ženama je imao afere i šta je radio sa Kamilom", navodi Pauer.

Portparol princa Čarlsa na ove navode samo je kratko odgovorio: "Nemamo komentara".

Podsetimo, princeza i njen partner, egipatski milijarder Dodi Fajed, poginuli su u saobraćajnoj nesreći u pariskom tunelu 1997. godine. Iako je istraga pokazala da je za njihovu smrt bila kriva brzina, pijani vozač, nenošenje pojasa i paparaci od kojih je par bežao, Dodijev otac Mohamed Al-Fajed (84) stalno je ponavljao da je fatalna nesreća bila samo paravan. Godinama je ponavljao da su za njihovu smrt odgovorne državne službe.Porodica i prijatelji nedavno su otkrili da su vojna policija, ministar obrane i tužilaštvo pre dve godine dobili pisani dokaz da je princezu ubila britanska policija. Mohamed je uveren da je nesreću iscenirala kraljevska porodica jer se protivila vezi princeze i egipatskog bogataša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track