Ubili princezu Dajanu jer je znala za porodične seks-skandale!

Kontroverzni britanski pisac i istraživač tvrdi

Ubili princezu Dajanu jer je znala za porodične seks-skandale!

Planeta -
Alan Pauer istakao da je princeza Dajana smaknuta jer je u dnevnik zapisivala najmračnije tajne članova monarhije, pa i princa Čarlsa, koga je kasnije nameravala da ucenjuje da bi dobila starateljstvo nad decom

LONDON - Znala previše.Britanski pisac Alan Pauer tvrdi da je princeza Dajana, koja je preminula 1997, ubijena verovatno zbog dnevnika o seksualnim tajnama pripadnika kraljevske porodice, koji je vodila sve do smrti. Poznati autor istakao je da se taj svojevrsni seksualni dosije nalazi u rukama jedne osobe koja je spremna da ga objavi, a da je Ledi Di u njemu pomno zapisivala i sve o tome šta princ Čarls radi u krevetu sa svojom tadašnjom ljubavnicom a sadašnjom suprugom Kamilom Parker Bouls. Objavio knjiguDajana je time navodno nameravala da ucenjuje budućeg kralja da bi dobila starateljstvo nad sinovima, prinčevima Vilijamom i Harijem. Autor knjige „Zavera o smrti princeze Dajane“ obelodanio je da je to tih zapanjujućih podataka o britanskoj kraljevskoj porodici došao nakon iscrpne istrage o životu Ledi Di i da bi iznošenje informacija iz dnevnika moglo potpuno da ugrozi reputaciju britanske monarhije.Pored podataka o Čarlsu, Dajana je zapisivala i saznanja o seksualnim navikama drugih pripadnika kraljevske porodice, a dnevnik bi trebalo da sadrži i otkriće o homoseksualnim ludorijama u Bakingemskoj palati. Naime, navodno je jednom prilikom muški član kraljevske porodice na visokom položaju zatečen u krevetu sa slugom muškog pola.Prema rečima Pauera, princeza Dajana je počela da vodi dnevnik nakon što je shvatila da se njen brak s princom Čarlsom bliži kraju. Medutim, 18 meseci kasnije ona je poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu, a dnevnik koji je vodila je nestao.- Uveren sam da Dajanina smrt nije bila nesreća i da je ona zapravo ubijena zbog velikih posledica koje bi dnevnik mogao imati po članove vladajuće porodice - istakao je kontroverzni pisac i dodao da je ipak nakon smrti princeze, jedan njen veliki prijatelj uspeo da dosije iznese iz Kensingtonske palate i sakrije ga.Teorije zavereInače, princeza Dajana i njen partner, egipatski milijarder Dodi el Fajed, poginuli su u saobraćajnoj nesreći u pariskom tunelu. Iako je istraga pokazala da je za njihovu smrt bila kriva brzina, pijani vozač, nenošenje pojasa i paparaci od kojih je par bežao, od tada se pojavio veliki broj teorija zavere prema kojima su njih dvoje ubijeni. Prema jednoj, u njihovu smrt umešani su čak i pripadnici specijalnih britanskih snaga SAS.

Poznato delo Pauera...„ Zavera o smrti princeze Dajane“
Poznato delo Pauera...„ Zavera o smrti princeze Dajane“

Nije imao komentar... Princ Čarls
Nije imao komentar... Princ Čarls

Traži pravdu za DajanuPisac Alan Pauer istakao je da je svojim delom „Zavera o smrti princeze Dajane“ želeo da upozna javnost sa svim nedoslednostima koje su se pojavile tokom istrage njene smrti i da po svaku cenu želi pravdu za nju. On tvrdi da bi njegova knjiga bila dokaz koji bi prihvatio svaki sud ako bi se smrt Ledi Di konačno posmatrala kao ubistvo, a ne kao nesrećni slučaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track