BLOKADA: Dodik zabranio svojima da gostuju na BN televiziji!

Jezik za zube

BLOKADA: Dodik zabranio svojima da gostuju na BN televiziji!

Planeta -
Najnovijim odnosom prema BN TV, najgledanijom televizijom, SNSD je dao za pravo kritičarima njihove vladavine, koji tvrde da je SNSD "tajkunsko kriminalna organizacija" i da su privatizovali i ekonomski uništili RS, saopštila televizija

BIJELJINA - Stranka Milorada Dodika SNSD uvela je nova pravila ponašanja, ne samo za svoje članove, nego i za sva imenovana lica iz te stranke koji obnašaju i obavljaju javne funkcije u RS i BiH. Odluka pokazuje veliku nedozrelost autora tog pamfleta, koji je viđen samo u totalitarnim društvima, saopštila je BN televizija.

U saopštenju koje je u sredu dostavljeno medijima SNSD je javno priznao da neće učestvovati u programima BN TV, jer je "to za njih neprijateljska kuća", koju su ne tako davno redovno posećivali i rado bili gosti jedne od, kako su i sami tvrdili, najgledanije nacionalne televizije.

"Nijedan član SNSD-a, niti imenovani ili postavljeni rukovodilac ispred SNSD neće učestvovati u emisijama BN TV, niti će davati izjave i odgovarati na pitanja novinara ove medijske kuće", kaže se u saopštenju . Takođe se naglašava da to "podrazumeva da u emisijama BN TV, kao ni u izjavama za BN TV, neće učestvovati ni odgovarati pomenuti članovi SNSD ili rukovodioci ispred SNSD-a, niti će na iste slati zamene iz svog ministarstva, uprave, upravne organizacije, preduzeća ili drugog kolektiva u kojem rade".

Predviđene su i sankcije za one koji to prekrše, jer, kako se navodi u saopštenju, svako nepoštovanje ovog stava biće protumačeno kao direktno kršenje stranačke discipline i dodvoravanje BN TV. Ovim postupkom SNSD je priznao da su javne funkcije, koje obnašaju predsednik RS, predsednik vlade, parlamenta...ministri....poslanici ....u službi samo stranke koja ih je imenovala, a RS umesto demokatske ima partokratsku vlast. Ovo nije jedini gaf SNSD, jer tokom svoje više od jedne decenije vladavine u RS su poznati i po tom što su u jednom danu ugasili više od 15 lokalnih radio stanica, ali i po odnosu prema novinarima, koje nisu kontrolisali, a koji su radili u beogradskim agencijama Tanjug i Beta...kao i prema BH TV, državni kanal BiH, kao i prema ATV...

Najnovijim odnosom prema BN TV, najgledanijom televizijom, SNSD je dao za pravo kritičarima njihove vladavine, koji tvrde da je SNSD "tajkunsko kriminalna organizacija" i da su privatizovali i ekonomski uništili RS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track