Najnovije vesti

SIRIJSKI RULET: Snajperisti iz zabave ubijaju nerođene bebe u majčinom stomaku za paklu cigara?!
Foto: Daily Mail

Planski pucaju u trudnice

SIRIJSKI RULET: Snajperisti iz zabave ubijaju nerođene bebe u majčinom stomaku za paklu cigara?!

Planeta
Kakve su povrede imali pacijenti dovedeni ujutru, takve su imali svi tokom dana. To je bila vrsta igre, otkriva britanski hirurg

DAMASK - Britanski hirurg Dejvid Not koji službuje u građanskim ratom zahvaćenoj Siriji obelodanio je u Londonu da snajperisti planski ubijaju trudne žene na ulicama jer paklu cigara dobija onaj koji uspe da ubije bebu u stomaku!

Britanski hirurg šokiran je onim što je video. On je bio volonter u sirijskoj bolnici gde je čuo priče o sirijskim snajperistima koje nagrađuju kada pogode "odabrane mete", od kojih su najbizarnije nerođena deca. On je otkrio da su rane na ženama i deci koje dovode u bolnicu uznemirujuće slične.

"Kakve povrede su imali pacijenti dovedeni ujutru, takve su imali svi tokom dana. To je bila neka vrsta igre", rekao je hirurg. "Jednog dana bio bi to hitac u prepone, drugog rana u levoj strani grudi, sledećeg bi svi bili upucani u vrat", užasnut je bio doktor koji kaže da je sledeća rana koju je video bila najgora u celoj njegovoj karijeri.

"Dvadeset godina sam lečio ljude u ratnim zonama ali nikada ranije nisam video da neko ciljno ubija trudnice. Pacijentkinje su dovođene sa ranama u materici a ne mogu ni da vam opišem koliko je to užasno", otkriva hirurg koji je pet nedelja spasavao živote operišući ranjene u Siriji.

Hirurg Dejvid Not (Foto: Printscreen)
Hirurg Dejvid Not (Foto: Printscreen)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...