DOŠLO JE VREME ĆORKE: Vukovar izlepljen plakatima Srećka Šojića

Gradonačelnik Vukovara u nemilosti

DOŠLO JE VREME ĆORKE: Vukovar izlepljen plakatima Srećka Šojića

Planeta -
Shodno vukovarskim prilikama tekst je napisan na latinici i na ćirilici, odnosno, na ijekavici i na ekavici

VUKOVAR - S najavama da će gradonačelniku Vukovara i saborskom zastupniku Željku Sabu biti ukinut saborski imunitet po Vukovaru su se na više lokacija pojavili novi plakati. Na njima je lik Srećka Šojića, glavnog lika iz komedija "Tesna koža" i "Bela lađa" uz tekst ''Došlo je vreme ćorke''.

Hrvatski medji uz prikladnu pričo o Šojiću objašnjavaju da je on čelnik jedne stranke koji je upetljan u razne afere.

Shodno vukovarskim prilikama tekst je napisan na latinici i na ćirilici, odnosno, na ijekavici i na ekavici.

Na plakatima, koji su A4 formata u boji, nema nikakvih drugih poruka ni naznaka ko je njihov autor, odnosno da li je reč o nekom pojedincu ili političkoj stranci.

Sabu treba da bude skinut poslanički imunitet da bi USKOK mogao da protiv njega podigne optužnicu zbog pokušaja podmićivanja vukovarskog odbornika Marije Budimir (HDZ). Njoj je nuđeno da pređe u redove SDP-a, što je ona sve "lepo" i snimila i prijavila.

Gradonačelnik Vukovara, u ponedeljak je na konferenciji za novinare izrazio iznenađenje da će zbog toga protiv njega biti podignuta optužnica, te poručio da će i sam podići ruku kada se bude glasalo o skidanju imuniteta, te da će protiv autorke snimka Marije Budimir zbog tajnog snimanja podneti privatnu tužbu.

http://www.youtube.com/watch?v=0IkFhS3LWzE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja