GOLA KROZ SKENER: Carinik joj rekao da se skine, a ona ga poslušala skroz!
Foto: Printskrin YT

Bukvalista

GOLA KROZ SKENER: Carinik joj rekao da se skine, a ona ga poslušala skroz!

Planeta -
Tokom suđenja,Keli Hadfild Hajd (50) je navela da je radnik obezbeđenja Abdulah Majet indicirao da je potrebno skinuti sve sa sebe

MANČESTER - Keli Hadfild Hajd (50) sud je proglasio krivom za uznemiravanje javnosti, nakon što se, na aerodromu skinula gola do pojasa na aerodromu u Mančesteru. Keli tvrdi da nije kriva i da je samo učinila onako kako joj je naredio čuvar na aerodromu.

Naime, radnik obezbeđenja zatražio je od Hajdove da odloži odeću pre prolaska kroz skener, ali je ona ovaj zahtev shvatila i previše bukvalno i počela da skida sve sa sebe.

Incident se dogodio 6. decembra prošle godine, kada je Hajdova krenula na put za Malagu sa svojom prijateljicom i njenim malim detetom.

Na snimku sa sigurnosnih kamera se vidi kako Hajdova i njena saputnica En Čedvik (48) razgovaraju sa aerodromskim obezbeđenjem, istovremeno skidajući sa sebe kaiševe i kapute, koje su ostavili u, za to namenjenim, korpama.

Minut kasnije, obe žene su iznenada počele da skidaju svu garderobu sa sebe.Tokom suđenja, Hajdova je navela da je radnik obezbeđenja Abdulah Majet indicirao da je potrebno skinuti sve sa sebe.

"Pokazao je na mene i rekao "skidaj". Pitala sam ga da li mislite samo moju jaknu, a on mi je samo rekao "skidaj, skidaj, skidajn"".

Majet je na sudu rekao da je njegov zahtev bio jasan i da nikada nije tražio od žene da se skine skroz.Hajdova će morati da plati kaznu kaznu od 55 funti i 850 funti sudksih troškova.

http://www.youtube.com/watch?v=3XSIxuPQOYc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track