UŽAS U LESTERU: Udomili psa, a on im rastrgao ćerku(4)!
Foto: Policija Lestera

U čeljustima je tresao kao lutku

UŽAS U LESTERU: Udomili psa, a on im rastrgao ćerku(4)!

Planeta -
Pas je odjednom poludeo i pokušavala ga je odvojiti od ćerke ali je on nije puštao, morala je upotrebiti nož kako bi oslobodila devojčicu, ispričao je jedan od komšija

LONDON – Britanku Leksi Hadson (4) ubio je kućni ljubimac, pas čija je rasa nepoznata.

Njena majka Džodi Hadson, kažu komšije izbola je psa nekoliko puta kuhinjskim nožem kako bi ga naterala da pusti devojčicu koju je u čeljustima tresao kao lutku. Posle napada žena je krvava trčala po ulici i dozivala pomoć.

Naime Džodi je udomila psa iz prihvatilišta za životinje pre dve nedelje. Devojčica je išla u obdanište, ali je u utorak kada se tragedija dogodila ostala kod kuće jer je bila bolesna. Navodno je Džodi stavljala devojčicu na spavanje u krevet kada je pas iznenada na nju nasrnuo. Ona je otrčala po nož I počela ubadati psa. Hitna pomoć je prevezla devojčicu u bolnicu gde je i umrla.

Porodični prijatelji kažu da se nastradala devojčica često igrala sa psom i nije bilo nikakvih problema. Kažu i da je psa možda uplašila pucnjava vatrometa u blizini.

-Video sam Džodi kada su Leksi vozili u bolnicu. Bila je histerična i stalno je ponavljala kako su joj rekli da je pas siguran za decu. Pas je odjednom poludeo i pokušavala ga je odvojiti od ćerke ali je on nije puštao, morala je upotrebiti nož kako bi oslobodila devojčicu. Izgleda da je psa ubila - rekao je prijatelj porodice Pol Rajan.

On je rekao i kako su Džodi i Leksi bile jako vezane. Džodi se naime "udaljila" od oca svoje ćerke I posvetila se svojoj ćerkici koja je rođena tri meseca prerano.

U policiji su novinarima rekli kako se utvrđuje o kakvoj je vrsti psa reč. U prihvatilištu za životinje iz kojeg je Džodi uzela psa kažu kako ne smeju davati izjave dok istraga ne završi. Zasada niko nije uhapšen, a istraga je u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track