PRONAĐENA NESTALA TINEJDŽERKA: 9 godina kasnije našli je s mužem i troje dece
Foto: ABC News

Živela u Meksiku

PRONAĐENA NESTALA TINEJDŽERKA: 9 godina kasnije našli je s mužem i troje dece

Planeta -
Koni Lin Mekalister imala je samo 16 godina kada je nestala

VOSO - Američka tinejdžerka Koni Lin Mekalister imala je samo 16 godina kada je sada već davne 2004. nestala iz rodnog gradića Voso u Viskonsinu.

Nadanje porodice da je živa postalo je stvarnost - Koni Lin, sada već mlada žena (25), pronađena je 9 godina kasnije živa i zdrava u Meksiku i to sa mužem i troje dece!

"Bilo bi sjajno da je do Dana zahvalnosti dovedemo kući", otkrila je namere njene porodice, ali i zajednice u kojoj je odrasla predstavnica lokalne Luteranske crkve koja već prikuplja novac za porodicu nestale. Koni Lin je policiji ispričala da je na dan nestanka sa dečkom otišla na žurku i pretpostavlja da joj je neko te večeri najverovatnije sipao nešto u piće jer se probudila u Meksiku.

Doduše, čitava pozadina priče o njenom nestanku veoma je nejasna jer je ona policajcima rekla da je svojevoljno otišla sa tadašnjim dečkom, a njena majka je potvrdila i da se nekoliko dana posle odlaska čula sa ćerkom koja joj je preko telefona potvrdila da je dobro, ali nije htela da joj kaže gde je.

Koni se početkom jeseni javila policiji u svom rodnom gradiću, a njen identitet potvrđen je posle razgovora s njom na Skajpu. Nestala sada čeka sva nephodna dokumenta kako bi mogla da sa svojom decom, meksičkim državljanima, uđe u SAD.

http://www.youtube.com/watch?v=di8RlUnhx_A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track