REKETIRAO SAIGRAČA: Uhapšen bivši reprezentativac Austrije Sanel Kuljić

Na pogrešnom putu

REKETIRAO SAIGRAČA: Uhapšen bivši reprezentativac Austrije Sanel Kuljić

Planeta -
Protiv bivšeg fudbalera, bosanskog porekla pokrenuta je istraga nakon što je Domink Taboga podneo tužbu u kojoj tvrdi da mu je Kuljić pretio jer nije hteo da učestvuje u nameštanju utakmica

BEČ - Državni tužilac u Salcburgu rekao je danas da je bivši austrijski fudbaler bosanskog porekla Sanel Kuljić uhapšen zato što je navodno ucenjivao svog bivšeg saigrača iz kluba i pokušao da ga ubedi da namesti meč da bi mu vratio dug.

Portparol tužioca Markus Neher rekao je da je protiv bivšeg reprezentativca Austrije pokrenuta istraga nakon što je Domink Taboga podneo tužbu u kojoj tvrdi da mu je Kuljić pretio jer nije hteo da učestvuje u nameštanju utakmica.

Kuljić je zabeležio 20 nastupa za Austriju od 2005. do 2007. godine. Neher je rekao da je Taboga morao Kuljiću da plati skoro 30.000 evra nakon što je odbio da namešta utakmice svog Grediga.

Neher je kazao da je 36-godišnji Kuljić negirao sve optužbe o pokušaju nameštanja utakmica, kao i da je naveo da mu je Taboga dugovao novac još od kada su igrali u Kafenbergu 2012. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track