Razbio joj lice i glavu, a ona tvrdi da nije monstrum!

Britanka prvi put priča nakon oporavka

Razbio joj lice i glavu, a ona tvrdi da nije monstrum!

Planeta -
Helen Kalahan (28), koju je bivši partner Tomas Dej (39) brutalno pretukao, tako da je jedva preživela i morala na rekonstrukciju lica, ima opravdanje za njega

LONDON - Jezivo.Britanku Helen Kalahan (28) iz Mančestera brutalno je pretukao bivši partner Tomas Dej (39), zbog čega je imala čak 20 teških fraktura na licu i lobanji i jedva preživela napad, a sada nakon oporavka tvrdi da on nije monstrum i da je sigurna da nije nameravao tako da je povredi. Prema njenim rečima, on je samo bio iznerviran jer joj je na mobilni telefon stigla poruka od nekog nepoznatog muškarca.Prošla teške operacijeHelen je preživela neviđenu torturu, a nakon nje lekari su morali da joj rekonstruišu delove lica koji su potpuno bili uništeni. Oni su čak bili prinuđeni da koriste njenu fotografiju kako bi videli gde i kako bi trebalo da joj vrate nos, na koji način isprave obraze i jagodične kosti. Tako su morali da joj u obraze i vilicu čak ugrade metalne implantate. Ipak, Helen ne oseća bes.- Rekli su mi da sam jedva preživela, da bi još jedan njegov udarac verovatno bio presudan. Takve povrede viđali su samo na već mrtvima. Ipak, ne mislim da je imao nameru da me tako povredi, da me ubije ili mi polomi neku kost. Ne bih rekla da je sposoban za tako nešto, on nije monstrum - rekla je Helen.Pomogla joj decaPar je bio u vezi 12 godina i za to vreme su dobili dvoje dece, Tomasa (10) i Lili (7). Oni su na dan stravičnog incidenta ušli u sobu, na čijem podu je njihova poluživa majka ležala u ogromnoj lokvi krvi. Odmah su uz jezivu vrisku i plač pozvali pomoć, što je i spaslo život nesrećnoj ženi. Inače, policija je nakon toga uhapsila muža monstruma, pri čemu je on rekao da ženu nije ubio jer nije želeo. Osuđen je na devet godina i četiri meseca zatvora.

Potresno... Helena je u bolnicu dovedena sa 20 teških fraktura
Potresno... Helena je u bolnicu dovedena sa 20 teških fraktura

Zločinac... Tomas Dej
Zločinac... Tomas Dej

Žrtva: Smetalo mu je što je gojazanHelen Kalahan rekla je nakon oporavka da je njen partner Tomas Dej imao oko 100 kilograma kada su se upoznali, ali da je nastavio da se goji i dostigao čak 165, što mu je mnogo smetalo.- Stalno se plašio da ću ga prevariti. A meni to nije bilo važno! Poruka koju mi je pronašao u telefonu nije značila apsolutno ništa - istakla je Helen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track