RADOST NAJVEĆA: Pronašao psa izgubljenog u tornadu
Foto: Printskrin

Sreća u nesreći

RADOST NAJVEĆA: Pronašao psa izgubljenog u tornadu

Planeta -
Megi je imala dislociran kuk. Pronašli smo je umotanu u tepih koji je bio na različitom spratu kuće od onog na kome je ona bila, priča Džonatan Biler Dan

VAŠINGTON - Džonatan Biler Dan bio je jedan od stotina ljudi čije je domove u nedelju razrušio tornado. Međutim, njegovoj radosti nije bilo kraja kada je pronašao Megi, 11-togodišnju kuju za koju je verovao da je poginula pod ruševinama.

Džonatan je, tokom nepogode, dozivao Megi da se porodici pridruži u podrumu, ali je ona bila suviše uplašena da bi napustila svoju kućicu, dok Džonatan nije smeo da rizikuje kako bi otišao po nju.

Kada je sve prošlo, Biler se plašio najgoreg. Međutim, nakon prekopavanja po ruševinama narednog dana uspeo je da pronađe povređenu Megi.

"Imala je dislociran kuk i sada je pod sedativima. Pronašli smo je umotanu u tepih koji je bio na različitom spratu kuće od onog na kome je Megi bila. Tako nam je drago što smo je pronašli", kazao je on.

Za Megino lečenje bilo je potrebno mnogo novca, ali zahvaljujući lokalnoj zajednici, odmah je osnovan fond, tako da je novac ubrzo prikupljen.

Video možete pogledati OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track