SPASAO JE PLAČ: Beba čudom oživela pre kremacije

Proglašena mrtvom

SPASAO JE PLAČ: Beba čudom oživela pre kremacije

Planeta -
Beba, dečak, nakon što je izdata potvrda o smrti prebačena je u pogrebni zavod, gde su službenici ustanovili da je beba živa. Beba je odmah prebačena u bolnicu gde se i dalje nalazi

PEKING/PARIZ - Službenici pogrebnog zavoda u Kini bili su veoma iznenađeni kada su začuli plač bebe, za koju je bolnica izdala potvrdu da je preminula, preneli su rancuski elektronski mediji kinesku štampu.

"Beba koja je proglašena mrtvom, izbegla je kremaciju tako što je glasno zaplakala u pogrebnom zavodu. Beba koja ima manje od jednog meseca teško je bolesna i njeni roditelji su sami pristali da se obustavi njeno lečenje u bolnici u kineskoj provinciji Anhui", prenela je kineska štampa.

Beba, dečak, nakon što je izdata potvrda o smrti prebačena je u pogrebni zavod, gde su službenici ustanovili da je beba živa. Beba je odmah prebačena u bolnicu gde se i dalje nalazi.

Beba je rođena sa deformitetom disajnih organa. Jedan lekar i jedna medicinska sestra su suspendovani s posla i otvorena je istraga o tom slučaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track