ČARLS MENSON STAJE NA LUDI KAMEN: Ženi se najčuveniji serijski ubica
Foto: Printskrin YT

Ljubav iza rešetaka

ČARLS MENSON STAJE NA LUDI KAMEN: Ženi se najčuveniji serijski ubica

Planeta -
Kažem vam bez uvijanja, Čarli i ja se venčavamo. Kada će to biti još ne znam, ali ga već smatram svojim suprugom, navela je Mensonova devojka Star (25)

KORKORAN - Čarls Menson (79) jedan od najpoznatijih serijskih ubica u Americi, ukoro staje na ludi kamen!

Ovu informaciju javnosti je obznanila njegova devojka Star (25) koja je dodala da svoju vezu sa Mensonom shvata veoma ozbiljno.

"Kažem vam bez uvijanja, Čarli i ja se venčavamo. Kada će to biti još ne znam, ali ga već smatram svojim suprugom", navela je Star koja se pre sedam godina preselila bliže zatvoru u kojem je njen izabranik.

Inače, Star je nedavno urezala X na svoje čelo, kako bi se "uparila" sa Mensonovim istetoviranim kukastim krstom.Podsetimo, Menson koji je u zatvoru već 44 godine zbog ubistva glumice Šeron Tejt i Leno i Rosmari La Bianka, jedan je od najpoznatijih “ludaka” koje konzumiraju mediji i pop kultura.

Star i Menson su vezu započeli korespondencijom, jer su delili ista interesovanja za ekologiju. Sa 19 godina počela je da ga posećuje u zatvoru, a potom se preselila bliže zatvoru Korkoran.

"Ljudi misle da sam luda. Ali oni ne znaju. Ovo je prava stvar za mene. Za ovo sam rođena", izjavila je Star.Sa druge strane Menson je bio drugačijeg mišljenja:

"To je gomila smeća. Znaš čoveče. To je smeće koje igramo da hranimo javnost", rekao je Menson.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track