Frančeska traži spas od pape za Berluskonija!
Foto: Rojter

Očajna Silviova devojka

Frančeska traži spas od pape za Berluskonija!

Planeta -
Partnerka bivšeg italijanskog premijera uporno želi da pomogne izabraniku nakon što je izbačen iz parlamenta

RIM - Ljubav.

Frančeska Paskale (28), devojka, a odskoro, prema spekulacijama medija, i supruga bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija (77), tražila je od pape Franje da spase njenog voljenog.

Naime, bogati medijski magnat pre dva dana je izbačen iz italijanskog parlamenta jer je utajio porez, čime je prekinuta njegova dvadesetogodišnja politička karijera, pa je izložen brojnim pritiscima.- Šaljem poziv papi Franji da me primi i sasluša priču o Berluskoniju, koji je nepravedno osuđen. Htela bih i da odvedem svog čoveka daleko od onih koji ga mrze, kako bih ga zaštitila od nepravednog ponižavanja - rekla je mlađana Frančeska i dodala da je svesna da on to ne želi, jer ne bi mogao da se pogleda u ogledalu.Frančeska je bila ispred pozornice u Rimu na kojoj je preksinoć Berluskoni govorio dok se u Senatu izglasavalo njegovo isključenje iz parlamenta.

Na kraju govora, tokom kojeg je napadao sudije koji su ga kaznili i levicu, koja ga je izbacila iz Senata, devojka ga je poljubila u ruku.Inače, italijanski mediji navode da najnoviji udar na Berluskonija ne znači kraj njegove političke karijere. Vodeći politički ekspert Roberto d‘Alimonte podseća da ne treba zaboraviti da on još ima šest-sedam miliona vernih glasača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track