SAMOUBISTVO UŽIVO: Momak (20) popio šaku lekova i zapalio sobu!
Foto: Printskrin YT

Uznemirujući video

SAMOUBISTVO UŽIVO: Momak (20) popio šaku lekova i zapalio sobu!

Planeta -
Stiven se potom zavukao ispod kreveta dok se vatra širila, nastavljajući da kuca postove: "mrtav sam", "o bože, gorim", dok su ga gledaoci podržavali

VAŠINGTON - Mladić po imenu Stiven (20) šokirao je svet pokušavši da izvrši samoubistvo koje je oko 200 ljudi pratilo uživo na internetu.Ovaj mladić, za koga se veruje da je student iz Kanade, je želeo da publika na sajtu 4chan posmatra kako pali svoju sobu i umire u plamenu. Međutim, umesto da ga spreče, korisnici sajta su mu pomagali i ohrabrivali ga, dajući mu savete kako da počne prenos uživo.

"Kao neko ko je bio na 4chan-u od 2004. odlučio sam da se konačno odužim ovoj zajednici na najbolji mogući način", napisao je na onaljn oglasnoj tabli."Uradiću an hero (onaljn sleng za suicid) pred svima vama. Sve što tražim je da me linkujete na sajt, tako da možete sve da posmatrate uživo", napisao je Stiven.

Nakon što se 200 korisnika priključilo na njegov kanal, Stiven je, uz votku, progutao punu šaku lekova za smirenje, a zatim zapalio vatru u ćošku svoje sobe.Stiven se potom zavukao ispod kreveta dok se vatra širila, nastavljajući da kuca postove: "mrtav sam", "o bože, gorim". Ipak, u poslednjem trenutku vatrogasci su upali u sobu i izvukli mladića, što se vidi i na snimku, ali nije poznato da li je Stiven preživeo.Ipak najviše uznemiravaju reči korisnika koji su sve to posmatrali "hajde da koristimo njegovu sliku kao pozadinu na desktopu nedelju dana ako to uradi" i "dajte nam slike, ne mogu da uđem na kanal".

http://www.youtube.com/watch?v=mFPFu6Xc-W0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track